Απέκτησε το 14ο Mitsubishi τα τελευταία 38 χρόνια!

Ο Cliff Hodson από την Αγγλία είναι αυτό που λέμε «πιστός πελάτης»

  • -
  • -

Ορισμένοι αγοράζουν ένα αυτοκίνητο και το... παντρεύονται για μια ζωή. Ο Cliff Hodson, συνταξιούχος οδηγός λεωφορείου, φαίνεται πως έχει «παντρευτεί» μία μάρκα και συγκεκριμένα τη Mitsubishi.

Ο 78χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Tewkesbury της Αγγλίας, παρέλαβε ένα ακόμη Mitsubishi, το 14ο μέσα στα τελευταία 38 χρόνια! Πρόκειται για το Mirage, το σουπερμίνι της ιαπωνικής μάρκας που στην Ελλάδα ονομάζεται Space Star. Το πρώτο του Mitsubishi, ένα Colt, το απέκτησε το 1979. Έκτοτε, από το γκαράζ του σπιτιού του πέρασαν μεταξύ άλλων τα Sigma, Galant, Lancer και ASX.

Για ποιο λόγο παραμένει πιστός στην ιαπωνική εταιρεία; «Μα φυσικά για την αξιοπιστία τους Μόνο μία φορά αντιμετώπισα μηχανικό πρόβλημα με αυτοκίνητο της μάρκας. Μάλιστα όταν ήρθε ο άνθρωπος της οδικής βοήθειας, μου είπε ότι ποτέ άλλοτε δεν είχε λάβει κλήση για βλάβη σε Mitsubishi!».

Η αγάπη του πέρασε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, με την κόρη του να οδηγεί ένα Lancer και την εγγονή του ένα Colt. «Ακόμη και το τζόκερ να κερδίσω, πάλι Mitsubishi θα αγοράσω», δηλώνει.

Εσείς;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...