Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο της Εθνικής

Λόγω έργων επί τρία βράδια, έως την Τετάρτη 26 Ιουλίου

  • -
  • -

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος έχει προγραμματίσει η Νέα Οδός στο τμήμα της εισόδου της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από το 17ο έως το 15ο χλμ.

Ειδικότερα, από Δευτέρα 24 έως και την Τετάρτη 26 Ιουλίου, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ισχύει εναλλάξ αλλά και ταυτόχρονος κατά τόπους αποκλεισμός, της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. 

Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα. Στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιηθεί αρχικά απελευθέρωση μεσαίας και εν συνεχεία δεξιάς λωρίδας, προκειμένου να είναι δυνατή η κατεύθυνση των οχημάτων προς την Αττική Οδό.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, θα ισχύει αποκλεισμός και των δύο κλάδων (εισόδου και εξόδου) του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι κινούμενοι επί του κυρίως άξονα οδηγοί, θα ειδοποιούνται έγκαιρα, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...