Η νέα Skoda Octavia από 16.900 ευρώ

Διατίθεται με 1.0 TSI 116 PS έως 2λιτρο TDI 184 PS

  • -
  • -

Είναι γνωστό ότι η Skoda έχει κερδίσει (και συνεχίζει να κερδίζει) έδαφος με την Octavia στη μεσαία κατηγορία, ενώ με την ανανέωση του μοντέλου θα διεκδικήσει ακόμα περισσότερα μερίδια αγοράς. Οι αλλαγές είναι κυρίως στο εμπρός μέρος, όπου συναντάμε πλέον τον «διαχωρισμό» των εμπρός φαναριών. Στο εσωτερικό έχει παραμείνει ανέγγιχτη η ευρυχωρία και η άνεση των επιβατών, ενώ αναβαθμίστηκαν τα υλικά κατασκευής.

Από πλευράς κινητήρων διατίθεται με 1.000άρη TSI κινητήρα και 116 ίππους, ενώ φτάνει μέχρι την κορυφαία έκδοση RS με τον 2λιτρο TDI 184 ίππους (προαιρετικά με το αυτόματο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων). Οι εκδόσεις που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία για το νέο τσέχικο μοντέλο είναι 5 και είναι οι εξής: Active, Ambition, Style, Scout και RS.

Τεχνολογικά έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μια οθόνη αφής 9,2 ιντσών που συνεργάζεται με σύστημα Columbus. Επίσης, εξοπλίζεται με Front Assist, Rear Traffic Alert, σύστημα προστασίας πεζών, θερμαινόμενο τιμόνι, αναδιπλούμενα τραπεζάκια στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων για την έκδοση Combi κλπ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με την απόκτηση της νέας ŠKODA OCTAVIA μπορεί να γίνει και μέσω των νέων προγραμμάτων Skoda Clever Plan, που προσφέρουν:

• 4 χρόνια εγγύηση

• 4 χρόνια ασφάλεια

• 4 χρόνια service

• 4 χρόνια οδική βοήθεια

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τον τιμοκατάλογο:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...