3 λιμουζίνες με μήκος έως 6,5 μέτρα!

Αχανείς χώροι για τους επιβάτες, δύσκολες μανούβρες για τους σοφέρ

  • -
  • -

Δεν θα τις δούμε να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, όμως σε άλλα σημεία του πλανήτη υπάρχει κοινό που μετακινείται με λιμουζίνες. Αυτοκίνητα τύπου sedan, τεράστιους χώρους για τους πίσω επιβάτες, πολυτέλεια σε μεγάλες δόσεις και – συχνά – θωρακισμένο αμάξωμα.

Bentley Mulsanne Extended Wheelbase Μήκος: 5,87 μέτρα

Στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο, η ναυαρχίδα της Bentley προσφέρει εμπειρία μετακίνησης που παραπέμπει σε VIP αεροσκάφος. Τα πτυσσόμενα τραπεζάκια δημιουργούν χώρο εργασίας για τους δύο πίσω επιβάτες της Mulsanne. Ο V8 των 6,75 lt. χαρίζει επιτάχυνση 0-96 km/h σε 5,3 sec και τελική ταχύτητα 296 km/h.

Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase Μήκος: 6,09 μέτρα

Μετά από 13 χρόνια στην παραγωγή, η έβδομη γενιά της Phantom πέρασε στην ιστορία. Το 2018 θα κυκλοφορήσει η νέα γενιά του μεγάλου μοντέλου της Rolls-Royce με πλήρως αλουμινένιο αμάξωμα. Μέχρι τότε, η Phantom Extended Wheelbase είναι ό,τι πιο πολυτελές έχει να παρουσιάσει η μάρκα από το Goodwood. Η άνεση αποκτά άλλο νόημα για τους δύο πίσω επιβάτες, οι οποίοι μετακινούνται γρήγορα και με ασφάλεια χάρη στον ατμοσφαιρικό V12.

Mercedes-Maybach Pullman Μήκος: 6,5 μέτρα

Η S600 Pullman Guard είναι η ναυαρχίδα της Mercedes-Maybach στους τομείς της πολυτέλειας, των διαθέσιμων χώρων αλλά και της προστασίας, καθώς φέρει θωράκιση που αντέχει σε επιθέσεις με πυροβόλα όπλα επιπέδου VR9 και εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ο V12 twin-turbo των 6 lt αποδίδει 530 ίππους και 830 Nm ροπής. Το βάρος των 5 τόνων περιορίζει την τελική ταχύτητα στα 160 km/h. Μία ατσάλινη πλάκα πίσω από τα δύο VIP καθίσματα προσφέρει προστασία από ενδεχόμενες επιθέσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...