Η Michelin συμπλήρωσε 60 χρόνια στην Ελλάδα

H γαλλική εταιρεία ελαστικών δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1957

  • -
  • -
Η Michelin συμπλήρωσε 60 χρόνια στην Ελλάδα

Με παρουσία σε περισσότερα από 300 σημεία στην Ελλάδα, η Michelin προσφέρει μία πλήρη γκάμα ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, αγροτικά και βιομηχανικά μηχανήματα. Φέτος η Michelin γιορτάζει τη συμπλήρωση 60 ετών παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας αναπτύξει συνεργασία με περισσότερους από 2.150 Έλληνες προμηθευτές τα τελευταία 10 χρόνια.

Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα. Η οδική ασφάλεια αποτελεί, σε παγκόσμιο επίπεδο, προτεραιότητα για τη Michelin καθώς προσπαθεί διαρκώς να κάνει τις μετακινήσεις πιο αποδοτικές, πιο βιώσιμες, πιο ευχάριστες και – το κυριότερο – πιο ασφαλείς. Σε αυτό το πλαίσιο, η Michelin συμμετείχε πέρυσι ενεργά στην εκστρατεία Ecomobility, ενώνοντας τις δυνάμεις της με δήμους και φορείς από όλη την Ελλάδα.

Ο Τάσος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Michelin Ελλάδας, δήλωσε: «Η Ελλάδα αποτελεί βασική αγορά για τη Michelin στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Εδώ και 60 χρόνια, συμβάλλουμε διαρκώς στον τομέα της κινητικότητας στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία στην αγορά. Είμαστε υπερήφανοι που τα προϊόντα και τις υπηρεσίες έχουν αναδειχτεί σε πρώτες επιλογές των καταναλωτών και έχουν ταυτιστεί με έννοιες, όπως καινοτομία, ποιότητα και ασφάλεια. Για πάνω από μισό αιώνα, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και υποστηρίζει την ελληνική οικονομία μέσα από την απρόσκοπτη συνεργασία της με ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί μία υπεύθυνη εταιρεία που εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Η δυναμική μας ιστορία, μάς δείχνει το δρόμο για ένα μέλλον με πολλές προοπτικές. Προχωρώντας μπροστά, η Michelin επιβεβαιώνει κάθε μέρα τη δέσμευσή της στην Ελλάδα, καθώς εξελίσσεται για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και ενισχύει τη σχέση της με τους καταναλωτές μέσα και από ψηφιακά κανάλια».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...