Η Mercedes-AMG στο πιο γρήγορο Φεστιβάλ (vid)

Ο βελτιωτικός οίκος θα γιορτάσει τα 50 χρόνια ζωής του στο Goodwood

  • -
  • -

Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και των sport αυτοκινήτων συγκεντρώνονται στο Goodwood, νότια του Λονδίνου, για το Φεστιβάλ Ταχύτητας. Η Mercedes-Benz δίνει κάθε χρόνο δυναμικό «παρών», όμως φέτος η παρουσία της είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια της AMG.

Μία σειρά από μοντέλα του επίσημου βελτιωτικού οίκου της μάρκας με σήμα το αστέρι θα βρίσκονται στους χώρους του φεστιβάλ από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου. Πρωτότυπα όπως η AMG GT Concept, παραγωγής όπως η E 63 S 4MATIC, αλλά και ρέπλικα της αγωνιστικής 300 SEL 6.8, το «Red Pig» όπως ήταν το παρατσούκλι του που τερμάτισε στη 2η θέση του 24ωρου αγώνα του Spa το 1971.

Στην ανάβαση μήκους 1,86 km θα λάβει μέρος και το μονοθέσιο F1 W05 Hybrid, το οποίο θα οδηγήσουν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016 Nico Rosberg και ο team mate του Lewis Hamilton, Valtteri Bottas.

Αν είστε κάτοχος μίας Mercedes-Benz και βρεθείτε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, θα έχετε πρόσβαση στο lounge της γερμανικής μάρκας, δείχνοντας απλά το κλειδί σας.

Δείτε στο video μία ανασκόπηση των όσων παρουσίασε η Mercedes-Benz το 2016 στο Goodwood.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...