BMW M4 σε στιλ… General Lee (video)

Ένα παράδοξο πάντρεμα του γερμανικού μοντέλου και του αμερικάνικου icon των Dukes

  • -
  • -

Μια ελκυστική BMW M4 βάφτηκε στα χρώματα του General Lee, του γνωστού αμερικάνικου Dodge Charger (1969), που πρωταγωνίστησε στη γνωστή ταινια/σειρά The Dukes of Hazzard.

Είναι πιο σωστό να μιλάμε λοιπόν για το… Germany Lee, το οποίο έρχεται με την κλασική πορτοκαλί απόχρωση και την σημαία των Συνομοσποδίων των Πολιτειών Αμερικής. Επίσης, η εμπρός γρίλια είναι σε μαύρο χρώμα, ένα σύστημα εξαγωγής από τη Milltek και ένα τεράστιο αυτοκόλλητο στο πλάι με τον αριθμό 01. Το εντυπωσιακό μοντέλο πατάει επάνω σε 20 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου, ενώ στο εσωτερικό έχει τοποθετήσει η M Performance αρκετά αποδοτικά ηχεία για να ακούγεται ξεκάθαρα το τραγούδι των Dukes.

H BMW M4 General Lee διατίθεται προς πώληση και ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το κοινό που συναντάει το συγκεκριμένο μοντέλο ασχολείται περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα supercar της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το μηχανολογικό της εν λόγω Μ4, αλλά δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο από τον κλασικό 6κύλινδρο 3λιτρο TwinPower Turbo των 450 ίππων και 550 Nm ροπής. Αυτή η απόδοση επιτρέπει στο γερμανικό coupe να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h σε μόλις 3,9 sec, ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει μέχρι τα 250 km/h (ηλεκτρονικός κόφτης).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...