Σταμάτησε η παραγωγή της BMW Σειράς 6 Coupe

Μπορείς να την αποκτήσεις σε Cabrio ή Gran Coupe

  • -
  • -

Αρκετά διακριτικά η BMW σταμάτησε την παραγωγή της 6άρας στην έκδοση coupe και αυτό ίσως να έχει κάποια σχέση με τη Σειρά 8 που ετοιμάζει. Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν κυκλοφορήσει αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει στα σχέδιά της να αναβιώσει την 8άρα, η οποία θα αντικαταστήσει την δίπορτη 6άρα. Το πρώτο βήμα έγινε, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και το επίσημο ντεμπούτο της μεγαλύτερης BMW, που θα γίνει στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Στέλεχος της BMW απάντησε σε ερωτήσεις του Road & Track, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η Σειρά 6 Coupe σταμάτησε την παραγωγή της τον Φεβρουάριο του 2017. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το όνομα της 6άρας θα παραμείνει προς το παρόν διαθέσιμο στις Cabrio και Gran Coupe εκδοχές, ωστόσο αργότερα ίσως αποτελέσει τη hatchback εκδοχή της 5άρας.

Η BMW δεν ανακοινώνει το ποσοστό πώλησης της Σειράς 6 Coupe, αλλά όπως και όλοι οι Γερμανοί ανταγωνιστές “σκοτώνουν” τα καθαρόαιμα σπορ μοντέλα για τα μάτια των 4θυρων coupe.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...