8 gadgets για το ταξίδι

Αυτές οι συσκευές θα σου κάνουν καλύτερο το road trip που έχεις προγραμματίσει

  • -
  • -

Συνήθως όταν κανονίζεις ένα road trip, σε πιάνει άγχος για το αν έχεις πάρει αυτά που χρειάζεσαι. Εκτός από τα βασικά, που αφορούν την ένδυσή μας, πρέπει να έχουμε και τα σωστά gadgets μέσα στο αυτοκίνητο για να περάσουμε όμορφα στην εκδρομή.

1.Φορητή μπαταρία
Υπάρχουν power banks που βοηθούν στο να φορτίσει τις μπαταρίες των smartphones και του tablet μας. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτά που όχι μόνο κάνουν τα παραπάνω, αλλά μπορούν ακόμα να βοηθήσουν το αυτοκίνητο αν «ξεμείνει» από μπαταρία.

2.Αλουμινένιος θερμός
Ένας ζεστός καφές ή ένα δροσιστικό αναψυκτικό μπορεί να παραμείνει μέσα στον θερμό στην θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε μαζί σας το αγαπημένο σας ρόφημα/αναψυκτικό και μπορείτε να το απολαύσετε όποτε θέλετε.

3.12volto ψυγειάκι
Πολύ αγαπητό από πολλούς, αφού κρατάει σε χαμηλή θερμοκρασία ότι μπορείτε να βάλετε στο εσωτερικό του. Το ψυγειάκι είναι πολύ βολικό με –ίσως- το μόνο μείον του να είναι ο χώρο που καταλαμβάνει στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

4.Σύστημα Bluetooth
Υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα που έχουν Bluetooth με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μιλούν οι οδηγοί στο κινητό τηλέφωνο όταν είναι εν κινήσει. Αν βρεθείτε όμως σε μεγάλο ταξίδι πιθανόν να χρειαστεί και γι’αυτό υπάρχει σύστημα που συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα και μπορείτε να μιλήσετε μέσω αυτού.

5.Στήριξη κινητού τηλεφώνου
Υπάρχουν πολλά «στηριχτήρια» για κινητό τηλέφωνο, αλλά ενδιαφέρον έχει αυτό που μπορεί να ταιριάξει στην υποδοχή του CD-Player σας, εφόσον δεν το λειτουργείτε.

6.USB Hub 12volto
Δεν είναι λίγες οι φορές που τα USB του αυτοκινήτου δεν φτάνουν και γι’αυτό χρειάζεστε ένα αξεσουάρ που μπορείτε να συνδέσετε παραπάνω από μία συσκευή.

7.Σύστημα πλοήγησης
Αν σας βρίσκεται κάποιο σύστημα πλοήγησης παροπλισμένο, τότε καλό είναι να το αναζητήσετε και να το πάρετε μαζί σας στο ταξίδι. Δεν ξέρετε ποτέ, ίσως σας φανεί πολύτιμο.

8.Hotspot WiFi
Αν θέλουμε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο τεχνολογίας, μπορούμε να έχουμε ένα σύστημα Hotspot, που διαμοιράζει το δίκτυο στις συσκευές που συνδέονται με αυτό. Το συμβόλαιο για την Ελλάδα έχει υψηλό κόστος, αλλά κάποια στιγμή θα είναι και αυτό προσιτό.

Πηγή: Road and Track

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...