Ένα παλιό Land Cruiser σαν καινούργιο

Μια κορυφαία αναπαλαίωση ενός παλιού Toyota Land Cruiser που θα σε κάνει να ξεχάσεις το καινούργιο

  • -
  • -

Ένα παλιό Toyota Land Cruiser του 1972 στα χέρια της FJ Company ξαναβρίσκει τη χαμένη του λάμψη και γίνεται πιο ελκυστικό ακόμα και από την πρώτη μέρα που πέρασε τη γραμμή του εργοστασίου. Για αρχή η εταιρεία πήρε το αμάξωμα για να το καθαρίσει και να του δώσει την ισχύ που είχε εξ αρχής. Μετά προχώρησε σε μια εντυπωσιακή βαφή που το έκανε να λάμπει στην κυριολεξία, επιλέγοντας ως χρώμα το έντονο πορτοκαλί.

Η οροφή μαύρη, όπως και οι τροχοί, αλλά και τα καθίσματα. Τα φώτα είναι σύγχρονα LED και το τιμόνι έχει υποβοήθηση. Οι νέοι προφυλακτήρες, η εξωτερική βάση στήριξης του εφεδρικού τροχού και το μπιτόνι για καύσιμα, δίνουν τον άγριο τόνο που η εταιρεία ήθελε να έχει αυτό το μοναδικό Land Cruiser.

Ο κινητήρας δυστυχώς δεν διασώθηκε και έτσι αναγκάστηκαν να ανατρέξουν σε ένα άλλο μοτέρ το οποίο ανακατασκεύασαν πλήρως και το συνδύασαν με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το υπέροχο αυτό Toyota Land Cruiser πατά σε τροχούς all terrain της Cooper, διευρύνοντας το πεδίο δράσης του και εκτός δρόμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...