Audi e-tron Quattro: Μπορείς να το παραγγείλεις, αλλά…

Οι υποψήφιοι αγοραστές δεν ξέρουν την τελική του τιμή

  • -
  • -

Η Audi έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της ηλεκτροκίνησης. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι άνοιξε η λίστα των κρατήσεων για την έκδοση παραγωγής του e-tron Quattro concept, που παρουσιάστηκε το 2015.

Παρόλ’ αυτά, υπάρχει ένα σημαντικό «κόλλημα». Αρχικά, οι προ-παραγγελίες μπορούν να γίνουν μόνο σε αυτούς που μένουν μόνιμα στη Νορβηγία, όπου και υπάρχει μεγάλη λατρεία προς τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Επίσης, η τελική τιμή των υποψήφιων αγοραστών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο η γερμανική εταιρεία ζητάει κατάθεση 2.400 ευρώ για να «κλείσει» η παραγγελία.

Το πρωτότυπο, εκτός από το ότι εξοπλίζεται με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα, βασίζεται και στην δεύτερης γενιάς πλατφόρμα MLB. Η ιπποδύναμη προέρχεται από 3 ηλεκτροκινητήρες από τους οποίους ο ένας βρίσκεται στον εμπρός άξονα, ενώ οι υπόλοιποι στον πίσω, επιτρέποντας στο «πράσινο» SUV μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος τετρακίνησης να κινείται και με τους 4 τροχούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω σύστημα μεταφέρθηκε αυτούσιο από το R8 e-tron, ενώ η αυτονομία του υπολογίζεται πάνω από 500 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...