Οδηγός αυτοκινήτου χτυπάει μοτοσικλετιστή… επίτηδες (vid)

Δηλώνοντας θρασύτατα ότι «δεν τον νοιάζει» γιατί κινούνταν πέρα από τη διπλή διαχωριστική. Ο νόμος στην Αμερική όμως δεν αστειεύεται και τον… έφτιαξε καλά

  • -
  • -

Ένας άνδρας 69 ετών χτύπησε μοτοσικλετιστή επίτηδες, επειδή δεν του άρεσε που κινούνταν πέρα από τη διπλή διαχωριστική λωρίδα προκειμένου να προσπεράσει τα πιο αργά αυτοκίνητα. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από άλλο αναβάτη που ακολουθούσε και όπως μπορείτε να δείτε είναι ανατριχιαστικό.

Τη στιγμή που η μοτοσικλέτα φτάνει δίπλα στο αυτοκίνητο ο οδηγός του τραβάει τιμονιά και τη χτυπάει κάνοντας τον αναβάτη να χάσει τον έλεγχο και μαζί την φίλη του η οποία βρίσκονταν επίσης επάνω να φύγουν με μεγάλη ταχύτητα στην άσφαλτο.

Ο αναβάτης που ακολουθούσε και κατέγραψε σε βίντεο το ατύχημα έτρεξε προς τον οδηγό του αυτοκινήτου να τον ρωτήσει γιατί έκανε κάτι τέτοιο και η απάντηση ήταν θρασύτατη με τον οδηγό να λέει «δεν με νοιάζει» γιατί κινούνταν παράνομα.

Ο νόμος όμως στην Αμερική δεν αστειεύεται και τιμώρησε τον επικίνδυνο αυτό οδηγό με 15 χρόνια φυλακή.

Αφού συνελήφθη όμως άλλαξε λίγο την ιστορία του, δηλώνοντας ότι δεν το έκανε επίτηδες, αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αν ο μοτοσικλετιστής δεν κινούνταν παράνομα πέρα από τη διπλή διαχωριστική λωρίδα δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Μάλλον αμετανόητος δείχνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...