Τα νέα μοντέλα στο Auto Festival Θεσσαλονίκης

17 μάρκες θα δώσουν το «παρών» στη ΔΕΘ από τις 6 έως τις 9 Απριλίου

  • -
  • -

Λίγο πριν το Πάσχα, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Auto Festival, το οποίο συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ Helexpo και η Promauto. Η έκθεση αυτοκινήτου θα διεξαχθεί το τετραήμερο 6-9 Απριλίου, με γενική είσοδο 4 ευρώ και ωράριο 16:00-21:00 Πέμπτη – Παρασκευή και 10:00-21:00 το Σαββατοκύριακο.

Όπως ανακοινώθηκε στη HELEXPO στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των διοργανωτών, συνολικά 17 μάρκες θα έχουν παρουσία, έναντι 12 στην περσινή έκθεση. Πρόκειται (αλφαβητικά) για τις Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Volkswagen, Volvo.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για αυτοκίνητα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν άμεσα στους ελληνικούς δρόμους. Αυτοκίνητα όπως η Alfa Romeo Giulia, το Audi Q2, το Citroen C3, το Fiat 124 Spider, το Hyundai i30, το Isuzu D-MAX, το Kia Sportage, το Nissan Micra, το Peugeot 3008, το Renault Megane, το Skoda Kodiaq και το Volkswagen Golf.

Επιπλέον θα υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα (περίπτερο 15) για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αλλά και δυνατότητα πραγματοποίησης test drive στον περιβάλλοντα χώρο.


 

Από αριστερά: Ο Αντώνης Στιβαχτάρης της Promauto και οι Κυριάκος Ποζρικίδης, Αλέξης Τσαξιρλής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ Helexpo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...