Renault και Dacia στο Auto Festival

Στην Έκθεση που πραγματοποιείται στη ΔΕΘ δίνουν το παρών Renault και Dacia

  • -
  • -

Στο κοινό της Β. Ελλάδας θα παρουσιάσει τα μοντέλα της η Renault και η Dacia. Η Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 9 Απριλίου στη ΔΕΘ, εκεί όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και Test Drive σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές.

Τα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Renault είναι το Twingo, το ανανεωμένο Clio και Clio Sport Tourer, το crossover Captur και το SUV Kadjar. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να είναι φυσικά το νέο Megane το οποίο δίνει έμφαση στη σχεδίαση, την άνεση, την οδική συμπεριφορά και την τεχνολογία.

Παράλληλα με τις επιβατικές εκδόσεις, στο περίπτερο της Renault θα βρίσκεται και η γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+, με το νέο CLIO BUSINESS, αλλά και το δημοφιλές KANGOO, δύο μοντέλα που αποτελούν ιδανικές επιλογές για τον κάθε επαγγελματία.

Αντίστοιχα η Dacia συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία παρουσιάζει το εξαιρετικά επιτυχημένο Duster, το πιο προσιτό τετρακίνητο όχημα στην κατηγορία του, το οποίο εκπλήσσει τόσο με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, όσο και συνολικότερα με τον χαρακτήρα του που βασίζεται τόσο στην εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή του, όσο και στις τεχνολογίες και τους κινητήρες που προέρχονται από τη Renault.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...