LaFerrari με 3,7 εκατ. ευρώ. Ευκαιρία;

Έχουν πουληθεί και οι 499+1 μονάδες

  • -
  • -

Η Ferrari είχε κατασκευάσει πριν από 4 περίπου χρόνια το υβριδικό υπεραυτοκίνητο, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της ιταλικής φίρμας. Φυσικά αρκετοί ενθουσιώδεις λάτρεις με μεγάλα πορτοφόλια είχαν «κλείσει» τη δική τους LaFerrari πριν αυτή παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό. Οι τυχεροί που μπορούσαν να την αποκτήσουν ήταν μόνο 499, ενώ ακόμα μία μονάδα κατασκευάστηκε για να βγει σε πλειστηριασμό και τα έσοδα να βοηθήσουν τους κατοίκους της Ιταλίας που επλήγησαν από τον σεισμό στις αρχές του χρόνου. Στην τελευταία περίπτωση, το σφυρί χτύπησε τελευταία φορά στην τιμή των 7 εκατομμυρίων δολαρίων!

Όσο για την ασημί LaFerrari των φωτογραφιών βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μιας και είναι σαν καινούργια. Πιο συγκεκριμένα, το υπεραυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 645 χιλιόμετρα στην άσφαλτο και ο ιδιοκτήτης της ζητάει το αντίτιμο των 3,7 εκατομμύρια ευρώ (4 εκατομμύρια δολάρια). Δεν είναι άσχημα για ένα αυτοκίνητο που δεν πρόκειται να βρεις στην αγορά και αποτελεί το πρώτο υβριδικό (και δυνατό) μοντέλο που πέρασε το κατώφλι του εργοστασίου στο Maranello.

Πολλούς φαν της φίρμας θα ενθουσιάσει το γεγονός και θα το θεωρήσουν ευκαιρία, αλλά μήπως ελπίζουν ότι θα βρουν την «ανοιχτή» LaFerrari, που είναι ακόμα πιο σπάνια σε καλύτερη τιμή; Όπως και να έχει, καλορίζικο σε όποιον τυχερό την αποκτήσει… 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...