Συνελήφθη γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει manual κιβώτιο

Το γεγονός συνέβη φυσικά στην Αμερική

  • -
  • -
Συνελήφθη γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει manual κιβώτιο
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένας 18χρονος κλέφτης αυτοκινήτων συνελήφθη από την αστυνομία του Ohio, γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο που διέθετε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο Damari Wayne έχει να αντιμετωπίσει το δικαστήριο, μιας και καταδικάστηκε λόγω κλοπής 3 αυτοκινήτων υπό την απειλή όπλου ανάμεσα στις ημερομηνίες 11 Φεβρουαρίου και 21 Φεβρουαρίου. 

Η τελευταία του προσπάθεια ήταν όταν απείλησε τη ζωή ενός 23χρονου με αντάλλαγμα το αυτοκίνητό του. Χωρίς να το σκεφτεί ο ιδιοκτήτης παρέδωσε το αυτοκίνητό του στα χέρια των κλεφτών. Όταν ο συνεργός του Wayne κάθισε στη θέση του οδηγού, αντίκρισε τον χειροκίνητο λεβιέ και ένα περισσότερο πεντάλ στα πόδια του. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσουν να ολοκληρώσουν την κλοπή, παρόλο που ζήτησαν βοήθεια από τον κάτοχο του αυτοκινήτου για να τους δείξει πως οδηγείται το αυτοκίνητο με manual κιβώτιο. Τελικά, οι δύο κλέφτες το έβαλαν στα πόδια, αφού πρώτα έκλεψαν το κινητό του 23χρονου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η αστυνομία τους εντόπισε δύο ώρες αργότερα σε ένα σταθμό τρένου.

Πηγή: Carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...