Ο Daniel Craig σου παραδίδει μια νέα Aston Martin

Μόνο με 10 δολάρια μπορείς να είσαι ο υπερτυχερός

  • -
  • -

Θέλεις να κάνεις μια καλή πράξη; Σου περισσεύουν 10 δολάρια για να τα προσφέρεις για φιλανθρωπικό σκοπό; Αν η απάντησή σας είναι ναι, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα. Μόλις κάνετε μια δωρεά από 10 δολάρια και πάνω στο United Nations Mine Action Service συμμετέχετε αυτόματα σε μια κλήρωση με έπαθλο μια ολοκαίνουργια Aston Martin Vantage GT Roadster.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί ανάλογα με τα γούστα του Daniel Craig, ο οποίος υποδύεται τον James Bond στις τελευταίες ταινίες του Βρετανού κατασκόπου. Σε περίπτωση που είστε ο νικητής της κλήρωσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον διάσημο ηθοποιό. Ωστόσο, δεν πρόκειται να σας φέρει το βραβείο σας στο σπίτι, αλλά θα ταξιδέψετε σε μια “μυστική τοποθεσία” και θα διανυκτερεύσετε σε ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα συναντήσετε τον 007 από κοντά, καθώς και το νέο σας απόκτημα.

Οι φόροι και τα έξοδα αποστολής για το αυτοκίνητο έχουν ήδη πληρωθεί. Όσες φορές καταχωρήσει ο ενδιαφερόμενος μια δωρεά, τόσες θα είναι και οι πιθανότητες για να κερδίσει. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 27 Απριλίου 2017 και ο τυχερός θα μπορεί να φέρει μαζί του και έναν φίλο/φίλη του. Οι δωρεές σταματούν στις 13 Απριλίου 2017, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν οι Έλληνες να πάρουν μέρος. Ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος των παρακάτω χωρών: Βέλγιο, Ιταλία, Μάλτα, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Σουδάν, Συρία, Κούβα, Ιράν, Ιράκ και Βόρεια Κορέα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...