25.600 ευρώ για ένα… βάψιμο!

Η Ferrari που βάφτηκε σε ίδια απόχρωση με concept προ 7ετίας

  • -
  • -

Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μια πολύ σημαντική επιλογή, για κάποιους! Για άλλους δεν τους φτάνει να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους μόνο με αυτήν την απόχρωση που επιθυμούν, αλλά αναζητούν μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη απόχρωση. Ωστόσο, τέτοιου είδους χρώματα, όπως είναι φυσικό κοστίζουν και κοστίζουν πολλά χρήματα!

Οι περισσότερες Ferrari που βγαίνουν από το Maranello είναι συνήθως κόκκινες, αλλά όχι αυτή η 458 Spider. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένο μοντέλου ήθελε το εξωτικό του μοντέλο να βαφτεί στο χρώμα ενός ξεχωριστού concept που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου 7 χρόνια στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η Ferrari 599 ΗΥ-KERS concept αποτέλεσε ένα πρωτότυπο δημιούργημα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα και με έναν ηλεκτροκινητήρα με τεχνολογία που χρησιμοποιείται στη Formula 1.

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο, που έχει κληθεί να πουλήσει, το κόστος της ειδικής απόχρωσης έφτασε την τιμή των 27.000 δολαρίων, δηλαδή 25.600 ευρώ. Η Naples Motosports ζητάει 280.000 δολάρια για τη συγκεκριμένη Ferrari 458 Spider, που είναι σχεδόν λιγότερα από αυτά που κόστιζε καινούργια (χωρίς το πράσινο χρώμα). Αν κάποιος σε αυτή τη χώρα μπορεί να ενδιαφέρεται, αξίζει να σημειωθεί ότι το ιταλικό μοντέλο είχε διανύσει λιγότερα από 2.000 χιλιόμετρα στην άσφαλτο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...