Ο αναδιπλούμενος πίνακας οργάνων της McLaren (video)

Η νέα γενιά Super Sport της McLaren που θα έχει τα διακριτικά 720S θα διακρίνεται για την τεχνολογία της

  • -
  • -

Μια άκρως ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του διαδόχου της 650S παρουσίασε σε ένα βίντεο η McLaren. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά της θα είναι 720S. Αυτό που η McLaren επιβεβαιώνει σε αυτή τη χρονική περίοδο σχετικά με το νέο της μοντέλο, της σειράς Super Sport, είναι μια λεπτομέρεια που αφορά τον πίνακα οργάνων.

Αυτός θα είναι ψηφιακός και αναδιπλούμενος και θα γίνεται από μεγάλη οθόνη με αρκετές πληροφορίες, ένας αρκετά μικρότερος με τα βασικά που αφορούν τις στροφές του κινητήρα την ταχύτητα και τη σχέση του κιβωτίου. Η εναλλαγή γίνεται χειροκίνητα με το πάτημα ενός κουμπιού ή αυτόματα με την επιλογή δυναμικού προγράμματος.

Επίσης υπάρχει μια ακόμα κεντρικά και κάθετα τοποθετημένη οθόνη, από όπου οδηγός και συνοδηγός ελέγχουν τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων, του ήχου, του συστήματος πλοήγησης και άλλων χαρακτηριστικών.

Το νέο σπορ βρετανικό αυτοκίνητο θα φοράει τον twin-turbo κινητήρα της McLaren με χωρητικότητα 4,0 λίτρων, ο οποίος θα του χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις, με τα πρώτα 200 km/h από στάση να έρχονται σε 7,8 sec. Επίσημα στοιχεία σχετικά με την απόδοσή του δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά αναμένεται ότι η ισχύς θα ξεπερνάει τους 700 ίππους.

Επιπλέον, σημαντικά βελτιωμένη θα είναι η αεροδυναμική του μοντέλου, αφού αναμένεται να παράγει 50% περισσότερη αεροδυναμική δύναμη από αυτή που έχει σήμερα η 650S. Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...