Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς (video)

Αυτοκίνητο εκτός ελέγχου έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε νόμιμα σταθμευμένο όχημα που βρίσκονταν σε parking της Εθνικής Οδού

  • -
  • -

Στην Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας στο 84 χιλιόμετρο κοντά στο Ύπατο Θηβών την Κυριακή το μεσημέρι, περίπου στις 4 μ.μ. έγινε το τραγικό δυστύχημα από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Το άσχημο περιστατικό κατέγραψε σταθερή κάμερα του δρόμου και δείχνει ένα αυτοκίνητο που έχει χάσει τον έλεγχο, να φεύγει από την πορεία του στην Εθνική Οδό και να περνάει στο parking καταλήγοντας με το πλάι σε ένα νόμιμα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που εκδηλώθηκε άμεσα φωτιά στο αυτοκίνητο που είχε χάσει τον έλεγχο και επεκτάθηκε στο περιβάλλον και το άλλο αυτοκίνητο. Από τη σφοδρή σύγκρουση σύμφωνα με πληροφορίες, έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο μια γυναίκα 33 ετών και το μικρό της παιδί 2,5 ετών, που βρίσκονταν μέσα στο σταθμευμένο όχημα περιμένοντας τον άτυχο πατέρα που βρίσκονταν στην τουαλέτα.

Επίσης, ο ηλικίας 23 ετών οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε τον δυστύχημα εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του και απανθρακώθηκε, ενώ τη ζωή του έχασε και ο συνοδηγός ο οποίος βρέθηκε έξω και μακριά από το αυτοκίνητο.

Τραγική φιγούρα ο άτυχος πατέρας, οδηγός του σταθμευμένου οχήματος, ο οποίος ενώ είχε ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σταματώντας σε νόμιμο parking προκειμένου να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, έχασε τη γυναίκα του και το μικρό του παιδί. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...