Χαμόγελα από τον Παναθηναϊκό για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι παίκτες των Πρασίνων έπαιξαν μπάσκετ με τους μικρούς τους φίλους στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς

  • -
  • -

Δύο ημέρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο. Χωρίς διαιτητές ή γραμματεία, καθώς σε αυτόν τον αγώνα δεν κρατήθηκαν στατιστικά: υπήρχαν μόνο νικητές. Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του χορηγού της, της Mercedes-Benz Ελλάς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Superfoods βρέθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας αυτοκινήτων στη Νέα Κηφισιά.

Στο μόνιμο γήπεδο μπάσκετ που φιλοξενείται στην αίθουσα Hall of Stars, τα «αστέρια» του Εξάστερου πέρασαν πολύτιμο χρόνο με τους μικρούς τους θαυμαστές από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Αφού γνωρίστηκαν, έπαιξαν μαζί τους μπάσκετ, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα στις μπάλες του Παναθηναϊκού.

Από αριστερά, ο Πρόεδρος της Mercedes-Benz Ελλάς Ιωάννης Καλλίγερος, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Mercedes-Benz Ελλάς, Ιωάννης Καλλίγερος, ευχαρίστησε θερμά την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την ανταπρόκρισή της σε αυτή την πρωτοβουλία, ενώ από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισήμανε ότι η παρουσία των παικτών δίπλα στα παιδιά είναι πιο σημαντική από κάθε τίτλο.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η σύνδεση με τα μικρά παιδιά, τα οποία μας βλέπουν ως παράδειγμα», δήλωσε στο GOCAR ο Alessandro Gentile, ενώ ο Νικ Καλάθης είπε ότι ήταν μία ευκαιρία για τους παίκτες του Παναθηανϊκού να παίξουν μπάσκετ με τα παιδιά και να τους δώσουν λίγη χαρά.



O forward των πρασίνων, Demetris Nichols, υπογράφει αυτόγραφα στις μπάλες των παιδιών.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε όπως ήταν φυσικό η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA. «Τα όσα έχει πετύχει ο Γιάννης φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ σημαντικά και για τον ίδιο και για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι να παρακολουθούμε την πορεία του. Του εύχομαι τα καλύτερα και τον περιμένω το καλοκαίρι στην εθνική ομάδα», μας είπε ο Καλάθης. «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Παρακολουθώ τα όσα κάνει φέτος και πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει», προσέθεσε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Chris Singleton.



Oι James Gist και Chris Singleton συνομιλούν με τον Πρόεδρο και το Γενικό Διευθυντή της Mercedes-Benz Ελλάς, Ιωάννη Καλλίγερο και Νίκο Πρέζα, αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...