Η Seat χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike

To Leon Cupra, το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία της Seat, θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας στους 13 γύρους του θεσμού

  • -
  • -

Η Seat και η Dorna υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Το Leon Cupra, το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία της Seat με 300 PS, θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία.

Το Seat Leon Cupra θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του ως αυτοκίνητο ασφαλείας σε παγκόσμιο θεσμό. Παράλληλα, το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στη πίστα κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού του κάθε αγώνα και σε κάθε κατηγορία.

Αυτού του είδους τα projects, ενισχύουν τις βασικές αξίες της Seat όπως «δυναμισμός και τεχνολογία», υποστηρίζει ο Director of Strategy, Business Development and Operations της Seat Sport, Antonino Labate. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, καθώς μας παρέχεται η ιδανική πλατφόρμα ανάδειξης των χαρακτηριστικών και των επιδόσεων του κορυφαίου μοντέλου μας. Ελπίζουμε οι οπαδοί του θεσμού να το απολαύσουν τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών εκδηλώσεων», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεων του.

Με απόδοση 300 ίππων,  το Seat Leon Cupra είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας, όπως επίσης και το ταχύτερο, καθώς επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,9 sec. Το Seat Leon Cupra θα κάνει την πρεμιέρα του στις 24 Φεβρουαρίου στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία, μία από τις πιο εντυπωσιακές πίστες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 13 αγωνιστικούς γύρους, σε 11 διαφορετικές χώρες και σε 3 ηπείρους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...