Mercedes-AMG GT C: Born to be wild (video)

Η αναβίωση του Easy Rider, μισό αιώνα μετά με την ανοιχτή AMG GT C να πρωταγωνιστεί

  • -
  • -

Οι διάσημοι Coen Brothers ανέλαβαν να δημιουργήσουν ένα διαφημιστικό για τη Mercedes-AMG GT C Roadster που έχει τη μορφή ταινίας και θα παίξει στα διαλλείματα του Super Bowl που θα γίνει στις  Φεβρουαρίου.

Οι Joel και Ethan Coen αποστασιοποιήθηκαν από τη γενικότερα elegant φιλοσοφία της Mercedes, φτιάχνοντας το πρώτο τους διαφημιστικό για το Super Bowl διάρκειας 30 δευτερολέπτων που δίνει την άλλη, άγρια διάσταση του αυτοκινήτου.

48 χρόνια μετά την ταινία Easy Rider με τις μοτοσικλέτες και τους άγριους καβαλάρηδες οι σκηνοθέτες έρχονται να προσθέσουν στη δράση τη νέα Mercedes-AMG GT C Roadster. Οι τσακωμοί στο μπαρ και τα αναμμένα αίματα βρίσκουν του μηχανόβιους να πετάγονται έξω για φασαρία επειδή ένα αυτοκίνητο τόλμησε να τους κλείσει.

Στην τελευταία σκηνή της μεγάλης εκδοχής των 60 δευτερολέπτων εμφανίζεται ο Peter Fonda, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ιστορία και να την δώσει μια ρεαλιστική διάσταση, συνδέοντας το σήμερα με το χθες και την ανοιχτή άγρια Mercedes-AMG με το Easy Rider.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...