Η Ελλάδα των 80s αναβιώνει στην Τεχνόπολη

Ραντεβού με την ιστορία μας δίνει η Έκθεση που οργανώθηκε στην Τεχνόπολη, ξεκίνησε από τις 25 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου 2017

  • -
  • -

Θα δείτε 18 περίπτερα, 4.000 εκθέματα, 1.000 σπάνιες φωτογραφίες, 400 ώρες προβολών και πάνω από 30 παράλληλες εκδηλώσεις που θα ξυπνήσουν αμέτρητες αναμνήσεις! Σας συνιστούμε να πάτε!

Κάποιοι ήμασταν αρκετά μεγάλοι για να τα ζήσουμε, κάποιοι άλλοι πάλι πολύ μικροί για να τα θυμούνται, όμως όπως και να έχει, τα 80ies άφησαν τη σφραγίδα τους σε αυτή τη χώρα σαν η δεκαετία με τις σημαντικότερες αλλαγές!

Πολιτικά, κοινωνικά, τεχνολογικά «έγραψαν» και «έστησαν» αυτό που σήμερα ξέρουμε σαν… Ελλάδα. Αξίζει λοιπόν μια βόλτα μέχρι το πάντα φιλόξενο Γκάζι, μικρό το κόστος των πέντε ευρώ για την είσοδο και μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για τις θεματικές εκδηλώσει.

Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στους αναρίθμητους φίλους που έφεραν τα προσωπικά τους αντικείμενα προς έκθεση, καθώς και το απίστευτο «διαμέρισμα» των 80’s που στήθηκε στον εκθεσιακό χώρο.

Αξίζει!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...