Έτσι πήρε δωρεάν ένα αυτοκίνητο ο Tom Hanks

Ένα Fiat 126p ταξιδεύει για την Αμερική με προορισμό την οικία του διάσημου ηθοποιού

  • -
  • -

Θέλεις δωρεάν αυτοκίνητο; Τότε στάσου δίπλα σε αυτό το αυτοκίνητο που επιθυμείς, βγες αρκετές φωτογραφίες και ανέβαζέ τες στο twitter! Α ναι… πρέπει να είναι και σταρ του Hollywood! Ο Tom Hanks ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter από πολωνικά Fiat 126 που έβρισκε τυχαία στον δρόμο, αναφέροντας κάθε φορά ότι αυτό είναι το καινούργιο του αυτοκίνητο.

Τότε, οι φανατικοί οπαδοί του ηθοποιού ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν ένα ποσό χρημάτων για να αγοράσουν και να στείλουν στον γνωστό ηθοποιοί ένα δώρο, που δεν είναι κάτι άλλο από ένα Fiat 126p σε… εξαιρετική κατάσταση. Η κίνηση αυτή είχε ως επικεφαλής μία 42χρονη, την Monika Jaskolska, η οποία μάζεψε μόνο από το facebook περίπου 2.000 δολάρια. Μετά από εξουθενωτική αναζήτηση αυτοκινήτου, η Monika εντόπισε ένα ιταλικό μοντέλο σε τιρκουάζ χρώμα, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το πρόσφερε εντελώς δωρεάν. Στη συνέχεια, ο Πολωνός οδηγός αγώνων, Rafal Sonik, δέχτηκε να προχωρήσει στην αναπαλαίωση του μοντέλου χωρίς αμοιβή.

Όσο για τον Tom Hanks, είχε σχεδόν απίθανο να γνωρίζει ότι θα παραλάβει ένα αυτοκίνητο δώρο, με την Monika να ελπίζει να φτάσει όντως στα χέρια του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...