Η Ford μαζί με το Λονδίνο για ένα καλύτερο περιβάλλον

Ηλεκτρικά οχήματα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους του Λονδίνου

  • -
  • -

Η Ford και το Λονδίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα project σχεδιασμένο για τη βελτίωση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα, καθώς η Ford επιταχύνει το πρόγραμμα για τα ηλεκτρικά οχήματα με 13 νέα παγκόσμια μοντέλα που θα παρουσιάσει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Επιλεγμένες Λονδρέζικες επιχειρήσεις θα δοκιμάσουν plug-in υβριδικά van, που λειτουργούν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια στο μεγαλύτερο ποσοστό των αστικών διαδρομών, ιδανικά για διανομή αγαθών και προσφέρουν βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Τα επαγγελματικά οχήματα στο Λονδίνο εκτελούν καθημερινά 280.000 δρομολόγια, διανύοντας 13 εκατομμύρια χιλιόμετρα, με τα van να πραγματοποιούν μέχρι το 75% της εμπορευματικής κίνησης.

Η Ford θα ξεκινήσει το project πολλών εκατομμυρίων λιρών το φθινόπωρο του 2017, σε συνεργασία με το φορέα συγκοινωνιών Transport for London (TfL) και την υποστήριξη του Advanced Propulsion Centre που χρηματοδοτείται από τη βρετανική Κυβέρνηση.

Η Ford ήταν Νο1 μάρκα στις Ευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2016. Το Transit Custom plug-in hybrid προγραμματίζεται να μπει σε παραγωγή μέσα στο 2019.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...