Διευρύνει το δίκτυο της η Skoda Karenta

Δύο νέα σημεία πώλησης σε Μαρούσι και Ηράκλειο Κρήτης

  • -
  • -

Η νέα εποχή της Skoda στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου περιλαμβάνει σχέδιο ανάπτυξης του επισήμου δικτύου της μάρκας. H Karenta α.ε., μετρώντας 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι το προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν δύο νέα σημεία πώλησης αυτοκινήτων Skoda, στο Μαρούσι Αττικής και το Ηράκλειο Κρήτης.

Η έκθεση Skoda Karenta Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και η έκθεση Skoda Karenta Ηρακλείου στο 5ο  χλμ Ηρακλείου-Μοιρών, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 540253. H Karenta α.ε. είναι επίσημο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service Skoda της Kosmocar α.ε. Από τον Αύγουστο του 2016 λειτουργεί το πρώτο σημείο Εξυπηρέτησης Service Skoda Karenta στην Αργυρούπολη, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2.

Η γκάμα της Skoda περιλαμβάνει το αυτοκίνητο πόλης Citigo, το 3ης γενιάς Fabia, το Rapid, την Octavia, το SUV Yeti και τη ναυαρχίδα Superb. Τον Μάρτιο θα προστεθεί το μεγάλο SUV, Kodiaq.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...