Έκθεση Μοτοσικλέτας 2017 στην Αθήνα

Επιστρέφει μετά από 9 χρόνια

  • -
  • -

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, ωστόσο αναμένεται να διοργανωθεί μετά από 9 χρόνια απουσίας, ελληνική έκθεση μοτοσικλέτας. Η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά περιμένουμε να πραγματοποιηθεί κοντά στο Πάσχα του 2017 και η εταιρεία που θα αναλάβει τη διοργάνωση είναι η Albatros συμφερόντων Κώστα Λάμαρη.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα τον ΣΕΑΑ, η Έκθεση Μοτοσυκλέτας διοργανώθηκε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ τον Μάρτιο του 2003, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, καθώς η προσέλευση των επισκεπτών ξεπέρασε τις 40.000.

Η 1η Έκθεση Μοτοσυκλέτας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί ποτέ στο χώρο του δικύκλου. Για πρώτη φορά, σε μία έκταση 15.000 m2 ειδικά διαμορφωμένου εκθεσιακού χώρου, όλες οι επίσημες αντιπροσωπείες εισαγωγείς δικύκλων και πλήθος εταιρειών αξεσουάρ, παρουσίασαν τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της παγκόσμιας βιομηχανίας δικύκλων και των προϊόντων που σχετίζονται με αυτόν τον χώρο.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, τον Μάρτιο του 2004 πραγματοποιήθηκε η 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας. Στην έκθεση συμμετείχαν και πάλι όλοι οι επίσημοι εισαγωγείς δικύκλων, με πληθώρα νέων μοντέλων, καθώς και εταιρείες αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Η 3η Έκθεση Μοτοσυκλέτας πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2006 και κάλυψε 18.000 m2 εκθεσιακού χώρου, μεγαλύτερη επιφάνεια από κάθε άλλη φορά. Τα εντυπωσιακά on road και off road test ride που πραγματοποιήθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα στους 46.000 επισκέπτες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Η 4η Έκθεση Μοτοσυκλέτας διοργανώθηκε τον Απρίλιο του 2007 και πέρα από τις εντυπωσιακές παρουσίες νέων μοντέλων και τις συναρπαστικές παράλληλες εκδηλώσεις, κατέγραψε εντυπωσιακό αριθμό εισιτηρίων, αθροίζοντας πάνω από 50.000 προσελεύσεις.

Η επιτυχημένη πορεία της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας συνεχίστηκε και με την 5η διοργάνωσή της, η οποία έλαβε χώρα στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2008 και υποδέχτηκε περισσότερους από 60.000 επισκέπτες. Όλα τα νέα μοντέλα του 2008 έδωσαν το παρόν, ενώ στους εξωτερικούς χώρους πραγματοποιήθηκαν test rides και αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Super Moto.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...