Audi Q2: Η τεχνολογία συναντά τη σχεδίαση (video)

Το νέο γερμανικό SUV εισάγει μια νέα φιλοσοφία στην εταιρεία σε επίπεδο τεχνολογίας και σχεδιασμού

  • -
  • -

Μια νέα σχεδιαστική γλώσσα εισάγει το Audi Q2 στην γερμανική εταιρεία και την πολυτελή κατηγορία των SUV. Η τεχνολογία συναντά τη σχεδίαση, με το αποτέλεσμα να είναι ξεχωριστό και σίγουρα μοναδικό, χάρη στις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει.

Η χρωματική παλέτα αποτελείται από 12 επιλογές, με το αμάξωμα να μπορεί να δημιουργήσει αντίθεση με την τρίτη κολόνα η οποία είναι διαθέσιμη με τη σειρά σε τέσσερις αποχρώσεις και παρέχει τη δυνατότητα αλλαγής ακόμα και μετά την αγορά του αυτοκινήτου.

Ανάλογα και στο εσωτερικό οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού. Οι διακοσμητικές λωρίδες στο ταμπλό είναι διαθέσιμες σε έξι αποχρώσεις και σε τέσσερα διαφορετικά ανάγλυφα. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή διαφορετικού εσωτερικού φωτισμού με επιλογές για να διαμορφώσετε την ατμόσφαιρα ανάλογα με τη διάθεση.


Διαβάστε επίσης: 5 HOT INFO για το Audi Q2

Το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting package περιλαμβάνει Ambient spot στις εμπρός πόρτες, χρωματιστές διακοσμητικές λωρίδες φωτισμού στο ταμπλό και στο χώρο γονάτων και 10 διαφορετικά χρώματα με επιλογή μέσω του MMI. Στην κορυφή της λίστας των ξεχωριστών στοιχείων του νέου Audi Q2 είναι ο πίνακας οργάνων Virtual Cockpit με οθόνη LCD 12,3 ιντσών.

Επιπλέον, το Head-Up display προβάλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού αναλυτικά πληροφορίες για το αυτοκίνητο, συμβάλλοντας στην ασφάλεια. Το σύστημα πολυμέσων MMI της Audi προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με smartphones Apple και Android, ενώ στην οθόνη 8,3 ιντσών που είναι τοποθετημένη στην κορυφή του ταμπλό προβάλλονται στην έκδοση Navigation Plus, online ενημέρωση χαρτών.

 

Διαβάστε επίσης: ΟΔΗΓΟΥΜΕ το νέο Audi Q2



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...