GOCAR Magazine #36: Fantastic6 & 1 έκπληξη

Δοκιμάζουμε τα νέα Citroen C3, Porsche Panamera, Fiat 124 Spider, Opel Mokka X, Ford Kuga και Skoda Superb και ξεσαλώνουμε στην πίστα με το Nissan GT-R

  • -
  • -

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine παίρνουμε τους δρόμους με το νέο Citroen C3 που ξεχωρίζει με τον cool χαρακτήρα του, την εντυπωσιακή σε εμφάνιση και οδηγική αίσθηση Porsche Panamera, το Fiat 124 Spider που αναβιώνει ιδανικά το θρυλικό roadster της δεκαετίας του ’60, το ανανεωμένο σε εμφάνιση, τεχνολογία αλλά και ονομασία Opel Mokka X, το αναβαθμισμένο σε ουσία Ford Kuga που πλέον απέκτησε έναν diesel, ατού για την ελληνική αγορά, αλλά και την προσιτή λιμουζίνα της Skoda, το πολυτάλαντο Superb.

 

Fantastic-6 λοιπόν, μαζί με μια έκπληξη: το Nissan GT-R που οδηγούμε στο όριο στην πίστα των Μεγάρων. Ανάμεσα στα πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα του νέου τεύχους και η δοκιμή της αυτόματης Honda NC750X DCT που εισάγει την πρακτικότητα των σκούτερ στον μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας.

 

Το GOCAR Magazine είναι το μοναδικό περιοδικό αυτοκινήτου για iPad με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας. Κατέβασέ το τώρα δωρεάν από το download στο iTunes Store.

 

GOCAR MAGAZINE #36 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

TEST DRIVE

Citroen C3 1.2 PureTech 82

Fiat 124 Spider

Skoda Superb 1.6 TDI

 

FIRST DRIVE

Ford Kuga 1.5 TDCi

Opel Mokka X

Porsche Panamera

 

FEATURE

Nissan GT-R στα Μέγαρα

 

MOTO TEST

Honda NC 750X

 

TREND CAR

Volkswagen Golf VIII

 

ΘΕΜΑΤΑ

Οδική Ασφάλεια: Σωστή θέση οδήγησης

Report: 30 ημέρες σε 9 εικόνες

Video: Ferrari LaFerrari Aperta

Classic: Αγώνες Can-Am

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...