«Nordkapp The Movie»: Στο Β.Ακρωτήρι με 3 Africa Twin

Σε μια ευχάριστη βραδιά «συνταξιδέψαμε» παρέα με τρεις αναβάτες μέσω της ταινίας «Nordkapp The Movie»

  • -
  • -

To Nordkapp The Movie είναι μια ταινία που δημιουργήθηκε από το πλούσιο υλικό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιωτικού των τριών αναβατών, του Νικόλαου Μουστάκα, του Ανέστη Πανταζή και του Στέφανο Καράμπαμπα, οι οποίοι οδήγησαν τρεις  Africa Twin, με τη χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγέας- Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα. Οι αναβάτες διένυσαν 11,000 χλμ., από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας διασχίζοντας 17 χώρες σε 22 ημέρες.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παράδοση της ειδικής έκδοσης Africa Twin Nordkapp Edition στο νικητή του διαγωνισμού που «έτρεξε» μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.hondaroadtrips.gr παράλληλα με το ταξίδι στο Nordkapp. H ειδική έκδοση της Africa Twin Nordkapp Edition σχεδιάστηκε από την εταιρεία Honda Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. και την διαφημιστική εταιρία  Admine αποκλειστικά για το συγκεκριμένο εγχείρημα. O τυχερός νικητής κος. Αριστοτέλης Κουρεμαδάς από τη Λαμία δήλωσε ενθουσιασμένος που είναι ο τυχερός αναβάτης της συλλεκτικής μοτοσυκλέτας.

Η ταινία Nordkapp The Movie αποτελεί μέρος του καινοτόμου προγράμματος Honda Roatrips που υλοποίησε η εταιρεία με αφορμή την είσοδο της νέας Africa Twin στην Ελληνική αγορά. Όσον αφορά τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.hondaroadtrips.gr αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Μέσα από την www.hondaroadtrips.gr οι φίλοι των 2 τροχών έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόντουσαν. Το περιεχόμενο της πλατφόρμας www.hondaroadtrips.gr χωρίζεται σε δύο μεγάλες θεματικές ενότητες: την εκπαίδευση και τη διασκέδαση-πληροφόρηση. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν συμβουλές από ειδικούς και επαγγελματίες, και θα μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για την οργάνωση του δικού τους roadtrip από την προετοιμασία μέχρι το ίδιο το ταξίδι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...