97χρονος αγόρασε Ford Mustang

Να ζήσει να τη χαίρεται ο τολμηρός αυτός… νέος στην καρδιά άνθρωπος

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιθανότατα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ιδιοκτήτης Mustang στην κόσμο. Ο Lennart Ribring στα 97 του χρόνια αποφάσισε να αγοράσει μια Ford Mustang V8. 50 περίπου χρόνια πριν στη δεκαετία του 60 ήταν ο πρώτος Σουηδός που έφερε στη χώρα του μια αυθεντική Ford Mustang.

«Ερωτεύθηκα την πρώτη Mustang και από τότε μου είναι δύσκολο να σκεφτώ άλλο αυτοκίνητο. Νιώθεις σαν βασιλιάς των δρόμων πίσω από το τιμόνι της» δήλωσε ο Lennart. «Δεν έχω αρκετά ακόμα χρόνια να ζήσω κατά πάσα πιθανότητα. Έτσι, θέλω να απολαύσω τις ευκαιρίες που έχω για να οδηγήσω. Αυτό είναι το απόλυτο αυτοκίνητο».

Γεννημένος το 1919, ο Lennart Ribring απέκτησε το δίπλωμα οδήγησης στα 18 του, το 1937. Σήμερα είναι συνταξιούχος πρώην επιχειρηματίας. Ο γιός του Michael επισημαίνει ότι ο πατέρας παραμένει σε καλή σωματική κατάσταση, παρά την ηλικία του. «Τα μάτια του είναι επίσης εντάξει, όπως και τα αντανακλαστικά του, ενώ οδηγεί με αυτοπεποίθηση που άλλοι δεν έχουν» τόνισε ο γιός του.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...