«7 στο 17» τα νέα μοντέλα της Opel μέσα στο 2017

Με επτά πρεμιέρες μέσα στο 2017 θα έρθει η Opel

  • -
  • -

Με full επίθεση παίζει η Opel, έχοντας προγραμματίσει για το 2017 επτά πρεμιέρες νέων μοντέλων. «Με αυτά τα επτά μοντέλα μέσα στο 2017 η Opel θα γίνει μια εντελώς διαφορετική μάρκα μέσα σε 12 μήνες» δήλωση ο Karl-Thomas Neumann, CEO της Opel.

Το πρώτο μοντέλο θα είναι το ηλεκτρικό Ampera-e, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου. Προσφέρει «επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και ευρυχωρία για πέντε άτομα σε συμπαγείς διαστάσεις» και φτάνει σε αυτονομία τα 500 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον NEDC (New European Driving Cycle).

Αργότερα θα ακολουθήσει το Crossland X, ένα crossover που θα αντικαταστήσει στις αρχές του χρόνου το πολυμορφικό Meriva.

Αίσθηση αναμένεται να κάνει το Insignia Grand Sport, ένα 5θυρο μοντέλο με κουπέ αισθητική σύστημα μετάδοσης και στους τέσσερις τροχούς που θα διαθέτει και drift mode.

Το Insignia Sport Tourer θα είναι η station wagon εκδοχή του μοντέλου και θα διακρίνεται για την πιο εκλεπτυσμένη αισθητική του και την πιο ευρύχωρη καμπίνα, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Το Insignia Country Tourer θα είναι η πιο περιπετειώδης εκδοχή του Sport Tourer, που θα εφοδιάζεται με τετρακίνηση και θα έχει ανάλογη εμφάνιση.

Μέσα στο 2017 το Vivaro λανσάρει ένα νέο επίπεδο άνεσης και ευεξίας.

Στην κατηγορία C θα προστεθεί και ένα νέο CUV που θα μπει ανάμεσα στα Astra και Zafira.



 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...