Το νέο Suzuki S-Cross στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Γνωρίστε από κοντά το νέο SUV της Suzuki στο Leroy Merlin

  • -
  • -

Το νέο Suzuki S-Cross παρουσιάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου στην Έκθεση του Παρισιού και κέρδισε άμεσα το ενδιαφέρον του κοινού. Με ανανεωμένη σχεδίαση, νέα γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει τον μικρό τούρμπο βενζίνης, γνωστό μας από το Vitara και τον diesel.

Η μετάδοση της κίνησης θα περνάει στους εμπρός τροχούς στη βασική του έκδοση, ενώ θα διατίθεται, ανάλογα με την έκδοση και ως τετρακίνητο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το νέο Suzuki S-Cross θα κάνει την εμφάνισή του στο Leroy Merlin από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το γνωρίσει από κοντά.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα test drive του νέου S-Cross στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Suzuki μέσω ενός κουπονιού το οποίο σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για την διεκδίκηση δύο δωροεπιταγών αξίας 100 ευρώ για αγορές από την αλυσίδα καταστημάτων Leroy Merlin.

Η ομάδα της Suzuki θα βρίσκεται στο κατάστημα Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 73) τις καθημερινές από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ, τα Σάββατα (5 και 12/11) από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ και την Κυριακή (6/11) από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 18.00 το απόγευμα.

Διαβάστε για το νέο Suzuki S-Cross πατώντας εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...