BMW M Performance Parts

Εξαργυρώνοντας την σπορ και αγωνιστική εμπειρία της φίρμας απο το Μόναχο, η BMW group Hellas παρουσίασε τα γνήσια αξεσουάρ της M Performance για κατόχους ή μελλοντικούς αγοραστές BMW

  • -
  • -

Το Κέντρο Εκπαίδευσης του BMW Group Hellas στη χώρα μας, ξαφνικά γέμισε δημοσιογράφους από μέσα που ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωριμία από κοντά με την διαδικασία και τους χώρους του κέντρου διανομής ανταλλακτικών της BMW Hellas, που βρίσκονται εδώ και 10 χρόνια στον Ασπρόπυργο, αλλά και μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με τα BMW M Parts.
Εισηγητής στην παρουσίαση ο κύριος Τέμπελος Φώτης όπου με την ειδικότητα του Training Manager μας παρουσίασε τα προϊόντα με την σφραγίδα Μ, ενώ εξειδικεύοντας την παρουσίαση, εμβάθυνε σε πιο τεχνολογικά θέματα που αφορούν την επεξεργασία του ανθρακονήματος και την εφαρμογή του στην γκάμα των M Performance Parts.
Τα M Performance Parts ουσιαστικά προσφέρουν αισθητική αναβάθμιση σε μια ευρεία γκάμα μοντέλων της μάρκας, από την Σειρά 1 έως την Σειρά 7, συμπεριλαμβάνοντας και τα μοντέλα X. Εξαργυρώνοντας την σπορ και αγωνιστική εμπειρία, η BMW προσφέρει και πακέτα βελτίωσης ισχύος για κινητήρες, αναρτήσεις, φρένα καθώς και γκάμα εξατμίσεων με το τιτάνιο σαν υλικό να πρωτοστατεί.



Τα αξεσουάρ BMW M Performance μπορούν να  τοποθετηθούν εκ των υστέρων σε μια BMW, ακόμα και μεμονωμένα μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί από τη εταιρεία. Φυσικά όλα είναι κατασκευασμένα με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της μάρκας και συνοδεύονται απο επίσημη εγγύηση. Πολλά εξαρτήματα από ανθρακόνημα όπως αεροτομές, σποϊλερ και καλύμματα καθρεπτών, είναι χειροποίητα σε μεγάλο ποσοστό με το εξωτικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα να είναι αναγνωρισμένο στον κόσμο του Motorsport  για το χαμηλό του βάρος και την υψηλή αντοχή.
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και μια BMW 420d με διάφορα αξεσουάρ BMW M Performance, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το MINI John Cooper Works, με πληθώρα αυθεντικών αξεσουάρ, που ενισχύουν τον δυναμισμό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...