Το νέο Renault Megane στην «Αυτοκίνηση 2016»

Τα Megane, Clio, αλλά και όλη η γκάμα της Renault παρουσιάζεται στην ελληνική έκθεση αυτοκινήτου

  • -
  • -

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» που θα γίνει 22-30 Οκτωβρίου στο κτίριο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Renault Clio και Renault Megane. Παράλληλα το παρόν στην έκθεση θα δώσει στο σύνολο της η γκάμα της Renault.

 

Renault Clio

Ακόμα πιο δυναμικό και ολοκληρωμένο έρχεται το νέο Renault Clio. Με περισσότερες από 13 εκατομμύρια πωλήσεις στα 26 χρόνια ζωής του, το Renault Clio δεν αποτελεί απλά ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου, αλλά παράλληλα ένα ορόσημο για την κατηγορία των supermini. Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», η Renault παρουσιάζει το ανανεωμένο Clio 4ης γενιάς, ένα μοντέλο που έχει κερδίσει ειδικούς και κοινό χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του, την πρακτικότητα, την οικονομία, αλλά και την οδική συμπεριφορά που συνδυάζει ιδανικά την άνεση και την ασφάλεια με το σπορ χαρακτήρα.

Ποικιλία εκδόσεων με έμφαση στην τεχνολογία και τους χώρους θα απαρτίζουν τη γκάμα του νέου supermini της γαλλικής φίρμας. Εμπλουτισμένη είναι και η γκάμα των κινητήρων με τον μικρό τούρμπο 1,2 λίτρων με απόδοση 120 ίππων να ξεχωρίζει δίπλα στον πετυχημένο 1.5 diesel. Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» το κοινό θα μπορέσει να γνωρίσει από κοντά στο σύνολο της την γκάμα του Clio, με το hatchback, το Sport Tourer, το επαγγελματικό Pro+, αλλά και το κορυφαίο R.S.

 
ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Renault Megane

Το πολυαναμενόμενο νέο Renault Megane υπόσχεται δυναμική απόδοση, τεχνολογία και οδηγική απόλαυση. Με μεγαλύτερο μήκος και πλάτος, αλλά χαμηλότερο ύψος, το νέο Megane παράλληλα με την αυξημένη ευρυχωρία προσφέρει ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ τόσο σε σχεδιαστικό, όσο και οδηγικό επίπεδο. Η γκάμα των κινητήρων είναι πλούσια με απόδοση από 90 έως 205 ίππους.

Το νέο Megane προσφέρει μια νέα εμπειρία οδήγησης χάρη στο σύστημα R-Link2, το οποίο λειτουργεί ως το κέντρο ελέγχου του αυτοκινήτου μέσω μιας κάθετα τοποθετημένες οθόνης 8,7 ιντσών. Παράλληλα μέσω της τεχνολογίας Multi-Sense ο οδηγός μπορεί να προσωποποιήσει, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ μια σειρά εξελιγμένων και φιλικών στη χρήση οδηγικών βοηθημάτων –που συμπεριλαμβάνουν εκτός των άλλων και έγχρωμο Head Up Display- συμβάλουν στις ασφαλέστερες διαδρομές.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Renault οι καταναλωτές έχουν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης και Diesel. Στη βάση βρίσκεται ο εξελιγμένος βενζινοκινητήρας 1.2 TCe σε δύο εκδόσεις με 100 και 130 ίππους, ενώ το κορυφαίο GT τροφοδοτείται από τον χωρητικότητας 1.6 λίτρων κινητήρα TCe των 205 ίππων που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC των 7 σχέσεων. Αντίστοιχα εντυπωσιακή είναι και η γκάμα των κινητήρων πετρελαίου που περιλαμβάνει τον κινητήρα 1.5 dCi με 90 και 110 ίππους και τον κινητήρα 1.6 dCi με τους 130 ίππους.




ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...