Η πιο γρήγορη Lamborghini πωλείται... ξανά!

Όχι από την εταιρεία, αλλά από έναν έξυπνο ιδιώτη

  • -
  • -

H Sesto Elemento δεν είναι απλά ακόμα μία Lamborghini, παρόλο που βασίζεται στη γνωστή Gallardo. Η Sesto είναι το γρηγορότερο (σε ευθεία) μοντέλο που πρόσφερε η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία στους απαιτητικούς πελάτες της. Μπορεί να νικήσει Aventador, Veneno, ακόμα και Centenario.

Σε αντίθεση με τις Reventon, Veneno και Centenario, η Sesto Elemento δεν μοιράζεται τίποτα από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά από τη Gallardo, γι’ αυτό και κάνει το περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο τόσο ξεχωριστό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 20 μονάδες που κατασκευάστηκαν, πουλήθηκαν πριν ακόμα βγουν από τη γραμμή παραγωγής με περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας από αυτούς τους τυχερούς το είδε σαν… επένδυση και αποφάσισε μετά από κάποια χρόνια να πουλήσει το πανάκριβο και υπερσυλλεκτικό μοντέλο της Lamborghini. Η Sesto Elemento που πωλείται στην τιμή των 2,73 εκατ. ευρώβρίσκεται στο Λονδίνο και έχει σημειώσει μόλις 10 χιλιόμετρα στο οδόστρωμα. Το –ίσως μόνο- μειονέκτημα που έχει είναι ότι όλα τα Sesto Elemento δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν νόμιμα στο δημόσιο δρόμο. Ποιος «κολλάει» όμως σε λεπτομέρειες;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...