Audi S5: Σαγηνεύει και την απατημένη σύζυγο (vid)

Το νέο διαφημιστικό της Audi εστιάζει στην γοητεία του νέου S5 Sportback που κάνει και την απατημένη σύζυγο να ξεχνάς τα πάντα

  • -
  • -

Η Audi δημιούργησε ένα βίντεο για το νέο Audi A5 Sportback, εστιάζοντας στη γοητεία του. Είναι τόσο ακαταμάχητη που μπορεί να πάρει τα μυαλά ακόμα και μια απατημένης συζύγου που βρίσκεται εκτός εαυτού μόλις αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει θύμα απιστίας.

Πρόκειται για ένα βίαιο σε γενικές γραμμές βίντεο όπου η όμορφη απατημένη σύζυγος ξεσπά στα ακριβά πράγματα του άντρα της με μια μανία πρωτόγνωρη. Αφού διαλύει το σπίτι βρίσκει το κλειδί του Audi S5 Sportback στο τραπέζι και με αυτό στο ένα χέρι και ένα μπαστούνι του golf στο άλλο πηγαίνει προς το γκαράζ.

Όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει το 4θυρο κουπέ μοντέλο των 354 ίππων η ψυχολογία της αλλάζει και αντί να το σπάσει προτίμησε να το απολαύσει οδηγώντας το στον επαρχιακό δρόμο. Όπως καταλαβαίνεται το υπέροχο αυτό βίντεο έχει μια δόση επιστημονικής φαντασίας, αφού πιστεύει ότι υπάρχει κάτι που θα κάνει μια απατημένη γυναίκα να ηρεμήσει….

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...