Ο Dempsey μπέρδεψε τη ζωή με τους αγώνες (vid)

Λούζεται με σαμπάνια σε εστιατόριο και φωνάζει για γρήγορο ανεφοδιασμό... σε απλό βενζινάδικο

  • -
  • -

Μετά την εμπλοκή στους αγώνες η ζωή του γνωστού ηθοποιού άλλαξε και τώρα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα, αφού όλα φαίνεται να του θυμίζουν τις στιγμές που έζησε πίσω από το τιμόνι της Porsche.

Η γερμανική εταιρεία φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει μια σειρά από βίντεο που δείχνει τον Patrick Dempsey να υποδύεται τον εαυτό του, τον πιο εύκολο ρόλο της καριέρας του, αλλά και της ζωής του.

Έτσι, αφού τον είδαμε να κάνει αλλαγή οδηγών με τον παρκαδόρο του ξενοδοχείου και να τον σπρώχνει να μπει στο αυτοκίνητο για να φύγει γρήγορα, τώρα τον βλέπουμε να λούζεται με σαμπάνια σε ένα εστιατόριο όπως έκανε στο βάθρο των νικητών στους αγώνες.

Ανάλογα αστείο είναι το περιστατικό όπου πάει να βάλει βενζίνη και βγαίνει έξω από τα ρούχα του, φωνάζοντας έξω από το αυτοκίνητο γιατί άργησαν να κάνουν τον ανεφοδιασμό και χάνει χρόνο. Όπως φαίνεται ο δημοφιλής ηθοποιός λάτρεψε τόσο τη ζωή του ως οδηγός αγώνων που τον σημάδεψε και στην καθημερινότητά του και το αποδίδει όπως αυτός ξέρει εξαιρετικά στις οθόνες με αρκετή δόση χιούμορ, προβάλλοντας παράλληλα και την αγαπημένη του Porsche.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...