Μοτοσικλέτα με κινητήρα Maserati 470 ίππων (video)

Στον δρόμο βγήκε το τέρας των 470 ίππων για να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς μια άσκηση σε χαρτί

  • -
  • -

Η Lazareth LM847 παρουσιάστηκε στις αρχές της χρονιάς στην Έκθεση της Γενεύης και εντυπωσίασε με τη φιλοσοφίας. Ωστόσο το ερώτημα που γεννήθηκε ήταν αν αυτό το θηρίο των 470 ίππων με τον κινητήρα της Maserati εμπρός από τον αναβάτη μπορεί να οδηγηθεί.

Οι τέσσερις τροχοί ενωμένοι με άξονες μεταξύ τους ανά δύο προκειμένου να επιτρέπουν κλίσεις στις στροφές έτσι ώστε να στρίβει και να είναι λειτουργική η μοτοσικλέτα αφήνουν το περιθώριο να πιστέψεις, έστω και δύσκολα ότι αυτό το θηρίο με τον V8 κινητήρα των 4,7 λίτρων μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο.

Η γαλλική εταιρεία έρχεται με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε να βάλει τέλος στις όποιες αμφιβολίες δημιουργούνται σχετικά με τη λειτουργικότητα της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. Τα 400 κιλά της το μεγάλο μήκος της και το τεράστιο για μοτοσικλέτα πλάτος της, είναι μερικά από τα μειονεκτήματα αυτού του concept, όπως επίσης και η μία και μοναδική σχέση κιβωτίου που καθιστά την χρήση του… απαγορευτική. Σίγουρα η Lazareth δεν ήρθε για να προσφέρει μια μοτοσικλέτα που εστιάζει στην καθημερινή χρήση, αλλά ένα μοναδικό θηρίο με έναν V8 κινητήρα που θα κάνει το πέρασμά σας αξέχαστο σε όλους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...