MITSUBISHI SPACE STAR: Το έξυπνο μικρό

Με ανανεωμένη σχεδίαση, αναβαθμισμένο εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και απαράμιλλη οικονομία, το νέο Mitsubishi Space Star είναι η πιο έξυπνη επιλογή στην κατηγορία Β. Και τώρα, μπορεί να γίνει δικό σου με 150€ το μήνα!

  • -
  • -
ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MITSUBISHI SPACE STAR

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SPACE STAR

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Το Mitsubishi Space Star στόχευσε από την αρχή στο κοινό που αναζητά ένα προσιτό, ευέλικτο και οικονομικό στη χρήση σουπερμίνι χωρίς όμως συμβιβασμούς σε επιδόσεις, χώρους ή εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Στο κοινό δηλαδή που αρέσκεται στις έξυπνες επιλογές. Το νέο μοντέλο έρχεται ελαφρώς μεγαλύτερο (+ 85mm, με μήκος στα 3,8 m) και ανανεωμένο αισθητικά με στοιχεία όπως την κομψότερη και φαρδύτερη μάσκα, τους ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τους προβολείς Bi-Xenon HiD εμπρός, τα φώτα LED πίσω και τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Στο εσωτερικό έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά η σχεδίαση, η ποιότητα των υλικών και ο διάκοσμος. Ξεχωρίζουν ο καλαίσθητος πίνακας οργάνων με νέο φωτισμό, η διχρωμία των υφασμάτινων επενδύσεων και η piano black επιφάνεια στην κεντρική κονσόλα.



Φυσικά, οι χώροι επιβατών παραμένουν ένα από τα δυνατά σημεία του Space Star, όντας αξιοσημείωτα μεγάλοι για πέντε ενήλικες. Την πρακτικότητα ενισχύουν το έξτρα δάπεδο του χώρου αποσκευών που δημιουργεί μία επίπεδη επιφάνεια όταν το πίσω κάθισμα είναι αναδιπλωμένο, καθώς και η αφαιρούμενη πλαστική λεκάνη με θήκες που κρύβεται από κάτω του.

Η αποδοτικότητα παραμένει κυρίαρχο στοιχείο και στο νέο Space Star. Ο 3-κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.2 λίτρων αποδίδει ισχύ 80 ps και ροπή 106 Nm και συνδυάζει επιδόσεις (0-100 km/h σε 11,7 sec) και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,3 lt/100 km). Διαθέτει σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων MIVEC της Mitsubishi, σύστημα Auto Stop & Go και τεχνολογία ευφυούς αισθητήρα μπαταρίας Intelligent Battery Sensor με λειτουργία αναγεννητικής πέδησης Regenerative Braking System και συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης INVECS-III CVT.



Στο δρόμο, η βελτιστοποίηση της σκληρότητας των ελατηρίων και της απόσβεσης των αμορτισέρ, αλλά και η αύξηση της ακαμψίας του εμπρός τμήματος, υποστηρίζουν τη συμπεριφορά και την ευστάθεια, μειώνοντας τις κλίσεις του αμαξώματος.

Ένα ακόμη ατού του νέου Mitsubishi Space Star είναι ο εξοπλισμός που στην έκδοση Intense περιλαμβάνει στάνταρ 6 αερόσακους, ABS, σύστημα ελέγχου ευστάθειας ASC, Hill Start Assist, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και υαλοκαθαριστήρων, cruise control, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 15’’, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, ράδιο-CD με MP3/USB/AUX/Bluetooth και τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα. Επίπεδο εξοπλισμού δηλαδή που συνήθως συναντάμε σε υψηλότερη κατηγορία αυτοκινήτων. Και όλα αυτά με το νέο Space star να μπορεί να γίνει δικό σου με 150€ μόλις το μήνα (χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προκαταβολή 35%, διάρκεια 72 μήνες και επιτόκιο 6,9%), 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, δωρεάν!

VIDEOS

MITSUBISHI SPACE STAR VIDEO CLIP

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...