Μια κολεξιόν για τους λάτρεις της ΜΙΝΙ

Τις τελευταίες σας αγορές έρχονται να ολοκληρώσουν τα ξεχωριστά προϊόντα της ΜΙΝΙ Collection

  • -
  • -

Γυαλιά ηλίου ΜΙΝΙ Stewart

Προστατέψτε τα μάτια σας με… στιλ

Ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ είναι αναμφίβολα τα γυαλιά ηλίου, ειδικά στη χώρα μας που ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του τις περισσότερες μέρες το χρόνο. Η MINI Collection προσφέρει τα unisex γυαλιά ηλίου σε στιλ aviator (κοινώς «πιλοτικά») στην τιμή των 135 ευρώ. Ο σκελετός είναι μεταλλικός με διακριτικές ρίγες μπροστά και λογότυπο ΜΙΝΙ στο εσωτερικό των βραχιόνων. Για τους πιο… ψαγμένους της παρέας, να αναφέρουμε ότι τα άκρα των βραχιόνων κατασκευάζονται από οξική κυτταρίνη σε μαύρο και λευκό χρώμα, ενώ το σχέδιο καρό σημαίας στην εσωτερική λευκή επιφάνεια είναι χαραγμένο με laser.

 

ΜΙΝΙ FoldingBike

Άσε το γκάζι και κάνε… πετάλι

Είμαστε λάτρεις του αυτοκινήτου, αλλά μερικές φορές τυχαίνει να μην βολεύει η μεταφορά μας με αυτά. Επίσης, επειδή καλό είναι να σκεφτόμαστε και τη φυσική μας κατάσταση η ΜΙΝΙ προσφέρει ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο στην τιμή των 428 ευρώ. Διαθέτει ζάντες 20 ιντσών, φέρει 8 ταχύτητες και επάνω στο σασί του έχει την επιγραφή «ΜΙΝΙ». Το βάρος του ποδηλάτου είναι μόλις 11 κιλά και αναδιπλώνεται εύκολα, ενώ ο σάκος μεταφοράς που φυλάσσεται κάτω από τη σέλα, σού επιτρέπει να το μεταφέρεις με άνεση και φυσικά να το αποθηκεύσεις στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σου. Οι διαστάσεις του αναδιπλωμένο είναι 85x65x30 cm.

 

MINI Tricycle

Καλοκαίρι… καιρός για παιχνίδι

Η καλύτερη εποχή για ένα παιδί είναι το καλοκαίρι. Παιχνίδι και βόλτες μέχρι να νυχτώσει. Το σίγουρο όμως είναι ότι το βλαστάρι σας θα χαιρόταν να κάνει τις βόλτες του επάνω σε ένα ξεχωριστό τρίκυκλο, όπως είναι το Easy Rider της MINI. Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό πλαστικό και έχει μεταλλικό πλαίσιο. Οι αντιθορυβικοί (!) λαστιχένιοι τροχοί διαθέτουν ζάντες σε σχέδιο ΜΙΝΙ και απορροφούν ένα μεγάλο μέρος από τους κραδασμούς. Το μικρό ποδηλατάκι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 έως και 5 ετών και το μέγιστο βάρος είναι 35 κιλά. Οι διαστάσεις του είναι 58 cm x39 cm x27 cm και η τιμή του είναι 109 ευρώ.

 

Γυναικείο T-Shirt MINI

Αν θέλεις να είσαι… unstoppable

Αν δεν σου φτάνει μόνο να οδηγείς ένα ΜΙΝΙ, αλλά και να ντύνεσαι και από τη γερμανική εταιρεία, τότε η σειρά Unstoppable θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Το εν λόγω T-Shirt απευθύνεται κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό, μιας και έχει πιο μεσάτες γραμμές. Έχει ιδιαίτερα απαλή υφή, υπόσχεται καλή άνεση, ενώ φέρει στενή εφαρμογή, αγκαλιάζοντας το σώμα. Στο εμπρός μέρος έχει την επιγραφή «Nobody can stop us» και διατίθεται σε μαύρο/γκρι χρώμα με γυαλιστερές λεπτομέρειες. Είναι από 96% βαμβάκι και 4% ελαστάνη. Η τιμή του είναι 34 ευρώ και προσφέρεται σε αρκετά μεγέθη.

 

Βαλίτσα ΜΙΝΙ

Ο ταξιδιωτικός σύντροφος με τις… 2 λωρίδες

Ένα πολύ βασικό αξεσουάρ για να ταξιδέψετε όχι μόνο το καλοκαίρι, άλλα και όλες τις υπόλοιπες εποχές, είναι η βαλίτσα. Η συγκεκριμένη βαλίτσα της ΜΙΝΙ είναι ελαφριά και έχει στιβαρό περίβλημα και είναι ότι πρέπει για μικρές αποδράσεις, καθώς και για επαγγελματικά ταξίδια. Ο compact σχεδιασμός με γραφικά που θυμίζουν ΜΙΝΙ Cooper αποτελεί μία ευέλικτη χειραποσκευή. Διαθέτει δύο λαβές μεταφοράς και τέσσερα ροδάκια σε σχέδιο ζαντών ΜΙΝΙ, που υπόσχονται καλό και άνετο χειρισμό. Οι διαστάσεις είναι 55x36x23 cm, διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα και η τιμή της είναι 191 ευρώ.

 

Καπέλο ΜΙΝΙ

Καλύψου από τον ήλιο

Καλό είναι να αποφεύγουμε τις βόλτες όταν οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο, αλλά αν χρειαστεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Το να καλύψεις το κεφάλι σου με ένα καπέλο είναι σημαντικό, γι’αυτό και η ΜΙΝΙ προσφέρει στην τιμή των 17 ευρώ το στιλάτο καπέλο της. Είναι σε μαύρο χρώμα και φέρει στο εμπρός μέρος το κεντητό λογότυπο της ΜΙΝΙ. Φυσικά είναι unisex και η κατασκευή του είναι 100% από βαμβάκι. Επίσης, το λογότυπο της ΜΙΝΙ βρίσκεται και στο πίσω μέρος στο σημείο του δεσίματος. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...