FORD FIESTA: Πολυδιάστατο

Μικρό σε διαστάσεις αλλά με μεγάλη ευρυχωρία, στυλάτο, με κορυφαίους κινητήρες και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το Ford Fiesta κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο ολοκληρωμένης πρότασης στα supermini

  • -
  • -
ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ FORD FIESTA

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FIESTA

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

Στην πιο σημαντική κατηγορία της ελληνικής αγοράς, αυτή των supermini, η πρόταση της Ford ξεχωρίζει για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της. Οι μικρές διαστάσεις χαρίζουν στο Ford Fiesta ευελιξία στην καθημερινότητα της πόλης, ενώ η μεγάλη ευρυχωρία ενισχύει τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα του, καθιστώντας το ιδανικό ακόμη και για μικρές οικογένειες. Το εσωτερικό του δεν διακρίνεται μόνο σε χώρους όμως. Τα προσεγμένα υλικά, η αναβαθμισμένη εργονομία και η μοντέρνα σχεδίαση συμβάλλουν σε μια ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ανέσεις μέχρι και τεχνολογίες που δύσκολα συναντάς ακόμη και σε πολύ πιο ακριβά αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, μια πρωτοποριακή τεχνολογία του Ford Fiesta είναι το MyKey, με το οποίο σε κάθε κλειδί του αυτοκινήτου αποθηκεύονται ρυθμίσεις ασφαλείας, για να είναι π.χ. ήσυχοι οι γονείς όταν δανείζουν το Fiesta στα παιδιά τους.

Το σύστημα infotainment Ford SYNC ελέγχεται με φωνητικές εντολές και διαθέτει τη λειτουργία Emergency Assistance, η οποία ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος ειδοποιώντας μέσω του συνδεδεμένου κινητού σας την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης (112). Αλλά και το Active City Stop συμβάλλει σημαντικά στην ασφάλεια. Σε ταχύτητες έως 30 km/h, αν το σύστημα ανιχνεύσει απότομη ακινητοποίηση του προπορευόμενου οχήματος, φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο αποτρέποντας μια πιθανή σύγκρουση ή περιορίζοντας τις συνέπειές της.

Προηγμένη τεχνολογία διαθέτουν και οι κινητήρες του Ford Fiesta. Η γκάμα απαρτίζεται με ό,τι πιο σύγχρονο και αποδοτικό μπορεί κανείς να συναντήσει στην κατηγορία, και όχι μόνο. Δεν είναι τυχαίο που ο 1.0 EcoBoost βενζίνης αναδείχτηκε καλύτερος κινητήρας στην κατηγορία κάτω του ενός λίτρου στο θεσμό International Engine of the Year για το 2016, για 5η συνεχόμενη χρονιά και παρά τον αυξημένο πλέον ανταγωνισμό στην κατηγορία αυτή.



Η γκάμα του Ford Fiesta περιλαμβάνει επιλογές για κάθε επιθυμία: από βενζινοκίνητες και diesel εκδόσεις μέχρι τα σπορ Red & Black Edition και Fiesta ST. Ο 1.0 EcoBoost είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις των 100, 125 και 140 ίππων. Σε diesel, ο νέος 1.5 TDCi προσφέρεται με 75 ή 95 ίππους και συνδυάζει υψηλή ροπή με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (από 3,2 lt/100 km). Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο 1.6 EcoBoost, ο οποίος με τους 200 ίππους που αποδίδει δίνει εκρηκτικές επιδόσεις στο ιδιαίτερα απολαυστικό οδηγικά Ford Fiesta ST.

Το Ford Fiesta δεν είναι μόνο ολοκληρωμένο, αλλά και προσιτό. Χάρη στο πρόγραμμα Ford ECOINCENTIVE μπορείτε να απολαύσετε την οδική συμπεριφορά, την ξεχωριστή εμφάνιση και τις τεχνολογίες του Ford Fiesta με όφελος έως και 1.490 €*. Συνδυαστικά και σε όποιον το επιθυμεί, η Ford Credit προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση με ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο και μακρά περίοδο αποπληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο Ford ή το www.ford.gr.

 

* Προσφέρεται για περιορισμένο αριθμό εκτελωνισμένων οχημάτων.


VIDEOS

Ford Fiesta ST - Track tested, road ready

Ford Fiesta Red & Black Edition 2014

FORD FIESTA ECOBOOST

Ford_How to make a Fiesta in 86 seconds

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...