4 διάσημοι «συλλέκτες» αυτοκινήτων Porsche

Η αγάπη τους για τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας δεν κρύβεται

  • -
  • -

Η αίσθηση της συλλογής από… γραμματόσημα μέχρι και φιγούρες παιδικών ηρώων είναι υπέροχη, πόσο μάλλον όταν αφορά πραγματικά αυτοκίνητα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν εννοούμε όμως οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου, αλλά αυτοκίνητα Porsche. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 4 διάσημους, που δείχνουν την αγάπη τους στην γερμανική εταιρεία.

 

Patrick Dempsey
Ηθοποιός από το Grey’s Anatomy, ο οποίος αγωνίζεται πια στον απαιτητικό αγώνα LeMans με την ομάδα της Porsche. Η πρώτη Porsche του Dempsey ήταν μία 356, που την είχε αγοράσει με τα πρώτα χρήματα που απέκτησε. Αργότερα, είχε περάσει και από τα σαλόνια αρκετών 911, όπως της Turbo, Targa και GT3 RS.

 

Ellen DeGeneres
Η γνωστή Ellen με το πολύ επιτυχημένο talk show είναι λάτρης της εταιρείας Porsche. Είναι τόσο «ερωτευμένη» με τα αυτοκίνητα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που όχι μόνο είχε στην κατοχή της πολλές Porsche, όπως είναι 993,997 Carrera S, 4S, GTS, Turbo S, Cayenne, αλλά παντρεύτηκε και μία, την Portia de Rossi, η οποία είναι ηθοποιός και μοντέλο.

 

Salomondrin
Ο γνωστός youtuber είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αυτοκινήτων Porsche, με την πιο πρόσφατη να είναι η Porsche 918 Spyder. Συγκεκριμένα, διαθέτει δύο από τα υβριδικά supercar, μια Carrera GT, 991 GT3 RS, 997 GT3 RS, Cayman GT4, ενώ έχει ήδη παραγγείλει την 911 R και GT2 RS.

UPDATED: Σε πρόσφατο βίντεό του διέψευσε το γεγονός ότι διαθέτει όλες τις παραπάνω Porsche, αφού δήλωσε ότι έχει μόνο την 918 Spyder και την Carrera GT. Για κάποιους και αυτές είναι αρκετές...

 

Jerry Seinfeld
Ο κωμικός ηθοποιός έχει την καλύτερη συλλογή στον κόσμο και ίσως να είναι και η μεγαλύτερη. Πρόσφατα, αποφάσισε να πουλήσει κάποια από τα μοντέλα που είχε στην κατοχή του, αλλά παρόλ’ αυτά το γκαράζ του είναι γεμάτο από σπάνια μοντέλα της φίρμας και η τσέπη του γεμάτη από εκατομμύρια δολάρια. Κάποια από τα αυτοκίνητα που πούλησε ήταν 1955 550 Spyder, 1974 911 Carrera 3.0 IROC RSR, 1994 964 Turbo 3.6 S Flachbau, 1998 Porsche 993 3.8 Cup RSR, 2000 Porsche Carrera GT Prototype, και μία 2011 Porsche 997 Speedster.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...