NEO HONDA JAZZ. Σε κερδίζει!

Η Αξιοπιστία δεν αγοράζεται. Κερδίζεται. Και το Honda Jazz έχει αποδείξει την κορυφαία αξιοπιστία που το χαρακτηρίζει, μαζί φυσικά με την απαράμιλλη ευρυχωρία. Η νέα γενιά προσθέτει σε αυτά προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας. Καν’ το δικό σου με 190€ το μήνα!

  • -
  • -
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ HONDA JAZZ

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ HONDA

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ HONDA

Η τρίτη γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς Jazz επαναπροσδιορίζει την κατηγορία B προσφέροντας κορυφαίο επίπεδο ευρυχωρίας, ευελιξίας, τεχνολογίας, οικονομίας αλλά και αξιοπιστίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το ιαπωνικό hatchback είναι No 1 σε αξιοπιστία βάσει του επίσημου βρετανικού δείκτη αξιοπιστίας reliability index. Το στοιχείο αυτό στο ολοκαίνουργιο Jazz συνοδεύεται από την υψηλή αποδοτικότητα του βενζινοκινητήρα 1.3 i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology της Honda που συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με κιβώτιο CVT προηγμένης συνεχώς μεταβαλλόμενης αυτόματης μετάδοσης. Αποδίδοντας 102 PS στις 6.000 rpm, διακρίνεται για τις πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 που ξεκινούν από 111 g/km, ενώ βελτιωμένη είναι και η οικονομία καυσίμου, με τη μέση κατανάλωση να ξεκινά από 4,8 l/100 km (μικτός κύκλος στην έκδοση Comfort CVT) , δίχως μάλιστα οι επιδόσεις να μένουν σε δεύτερη μοίρα. Το νέο Jazz επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 11,2 sec (έκδοση Trend) και πετυχαίνει τελική ταχύτητα 190 km/h (μηχανικές εκδόσεις). Στην οδηγική ποιότητα του νέου Jazz προστίθεται η ταχύτερη απόκριση και πιο συναρπαστική οδική συμπεριφορά χάρη στο νέο, άκαμπτο και ελαφρύτερο πλαίσιο αμαξώματος και την ανασχεδιασμένη ανάρτηση.

 

Αξεπέραστοι χώροι

Η νέα γενιά διατηρεί την κλασική φόρμα ενός Jazz, υιοθετώντας όμως ένα σύγχρονο στυλ, με έντονες, χαρακτηριστικές γραμμές. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά το μοντέλο της Honda επαναπροσδιορίζει τα μεγέθη με την εσωτερική ευρυχωρία του: Οι χώροι για τα πόδια, τους ώμους και το κεφάλι όλων των επιβατών είναι εντυπωσιακοί και συνδυάζονται με κορυφαίο χώρο αποσκευών 354 λίτρων (VDA) με τα πίσω καθίσματα όρθια (κύριος και υποδαπέδιος χώρος).



Και όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν, δημιουργείται ένας εντελώς επίπεδος χώρος φόρτωσης 1.314 lit (μέχρι την οροφή). Το σύστημα Magic Seats όμως είναι ο πρωταγωνιστής, διασφαλίζοντας μοναδική ευελιξία εσωτερικού και άφθονους χώρους για τη μεταφορά φορτίων και επιβατών. Τα «μαγικά» όπως λέει και η ονομασία τους πίσω καθίσματα της Honda, αφενός είναι διαιρούμενα σε ποσοστό 60:40, αφετέρου μεγιστοποιούν την ευελιξία της καμπίνας καθώς ρυθμίζονται πανεύκολα σε ποικίλες διατάξεις βάσει τεσσάρων προγραμμάτων (Modes). Μεταξύ αυτών των διατάξεων είναι και η αναδίπλωση της βάσης των καθισμάτων για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους ή ποδηλάτων, καθώς και η αναδίπλωση της πλάτης των εμπρός καθισμάτων. Η πρακτικότητα του Jazz αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ ενδεικτική της χωρητικότητας του μοντέλου είναι η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων ολικού μήκους μέχρι και 2,48 μέτρων!

 

Προηγμένη ασφάλεια

Ο ιδιοκτήτης του νέου Honda Jazz απολαμβάνει αναβαθμισμένη ποιότητα και προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και ενημέρωσης / ψυχαγωγίας, χάρη στην οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό με το νέο σύστημα Honda Connect (διαθέσιμο ανάλογα με την έκδοση).

Tο γνωστό από τα μεγαλύτερα μοντέλα της Honda σύστημα ADAS (Advanced Driver Assist System), η πλήρης δηλαδή γκάμα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας είναι στάνταρ από τη μεσαία έκδοση εξοπλισμού και περιλαμβάνει τα συστήματα Προειδοποίησης Επικείμενης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision Warning), Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition System), τον Ευφυή Περιοριστή Ταχύτητας (Intelligent Speed Limiter), το σύστημα Προειδοποίησης Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning) και το σύστημα Υποστήριξης Μεγάλης Σκάλας (High Beam Support System). Φυσικά, όλες οι εκδόσεις του Jazz εφοδιάζονται με αερόσακους οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς και τύπου κουρτίνας και σύστημα ελέγχου ευστάθειας VSA, ενώ προσφέρουν παθητική ασφάλεια 5 αστεριών (δοκιμές EURO NCAP).

Τώρα, μπορείς να κάνεις δικό σου το νέο Honda Jazz με 190€ το μήνα. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το μοντέλο μπορείς να βρεις στο honda-cars.gr/jazz.


.

VIDEOS

HONDA JAZZ 2015 EUROPE

HONDA JAZZ 2015 GREECE

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...