Ασφάλεια αυτ/του: Οδηγείς λίγο; Πληρώνεις λίγα.

Με το πρόγραμμα Buy The Mile της Anytime, πληρώνεις ασφάλιση για το αυτοκίνητό σου με βάση τα χιλιόμετρα που κάνεις

  • -
  • -

Η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με το πρόγραμμα “Buy The Mile”, το νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου με βάση τα χιλιόμετρα. Έτσι, όσοι οδηγούν λιγότερο πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα! Αυτό γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής OBD η οποία τοποθετείται πολύ εύκολα στο αυτοκίνητο* και καταμετρά (μόνο) τα χιλιόμετρα που πραγματοποιεί ο οδηγός.

Το “Buy The Mile” παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Αλλάζουμε το Χωροχρόνο». Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα αφορά όσους κάνουν έως 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό τους. Η διάρκεια ασφάλισης είναι ετήσια και όσοι το επιλέξουν απολαμβάνουν μειωμένο κόστος ασφάλισης 20% ετησίως, συγκριτικά με το αντίστοιχο πρόγραμμα της Anytime χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο anytime.gr/buy-the-mile.

 

 

* Το Buy The Mile λειτουργεί με ειδική τηλεματική συσκευή OBD που μπαίνει πολύ εύκολα σε αυτοκίνητα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2000 και μετά. Έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων που διανύει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων και διαγράφονται άμεσα


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...