Audi RS3 vs Mercedes-AMG A45 (video)

Η μάχη των πρωταθλητών που θα αναδείξει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο

  • -
  • -

Το βρετανικό Evo επανέρχεται για να κάνει την απόλυτη κόντρα που θα αναδείξει το ταχύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία των αυτοκινήτων επιδόσεων. Το Audi RS3 συναντά τη Mercedes A45 AMG στην ευθεία εκκίνησης για να δούμε ποιο είναι το ικανότερο και φυσικά το ταχύτερο.

Το Audi RS3 φοράει ένα 5κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 2,5 λίτρων με απόδοση 367 ίππων και 465 Nm ροπής. Η κίνηση περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, με την εργοστασιακή τιμή των 0-100 km/h να είναι 4,3 sec και τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 280 km/h.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τη Mercedes A45 AMG με τον πανίσχυρο 2λιτρο τούρμπο κινητήρα που αγγίζει σε απόδοση τους 381 ίππους έχοντας 475 Nm ροπής. Η δύναμη περνάει μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και στους τέσσερις τροχούς, με το εργοστάσιο να ανακοινώνει ότι το αυτοκίνητο απαιτεί μόλις 4,2 sec για την επιτάχυνση 0-100 km/h, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Πέρα από τη θεωρία, τα χαρτιά και τους αριθμούς, υπάρχει η πράξη που θα αποδείξει ποιο από τα δύο τα καταφέρνει καλύτερα και του αξίζει ο τίτλος του ταχύτερου!

[ΠΗΓΗ: evo magazine]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...