Βόλτα στο Nurburgring με "ταξί" Jaguar 575 ίππων

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ταχύτητα της Jaguar στο ring από τη θέση του συνοδηγού

  • -
  • -

Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις μια Jaguar, τώρα μπορείς τουλάχιστον να ζήσεις την εμπειρία της ταχύτητα μαζί της, έστω και από το κάθισμα του συνοδηγού και μάλιστα στην πιο συναρπαστική πίστα του κόσμου, το Nurburgring. Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός προγράμματος συνοδήγησης στο Nurburgring με μια ειδικά προετοιμασμένη F-Type SVR.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φοράει έναν 5λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με απόδοση 575. Η δύναμη της κορυφαίας Jaguar περνάει και στους τέσσερις τροχούς με τα 0-100 km/h να έρχονται σε 3,7 sec και τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 322 km/h. Η Jaguar θα παρέχει στον συνοδηγό κράνος και σύστημα προστασίας του αυχένα HANS, ενώ θα έχει τοποθετημένες κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο για να καταγράφει την εμπειρία του κάθε επιβάτη.

Φυσικά η Jaguar F-Type SVR του ring θα είναι επιπλέον εφοδιασμένη με roll cage, αγωνιστικά καθίσματα της Recaro και ζώνες τεσσάρων σημείων. Το ειδικό τμήμα εξέλιξης SVO (Special Vehicle Operation) της Jaguar Land Rover έχει εξελίξει την F-Type SVR να είναι πιο ελαφριά, πιο γρήγορη και πιο ισχυρή, ενώ παράλληλα να παραμένει ένα απόλυτα χρηστικό καθημερινό supercar.

Οι επισκέπτες της πίστας του Nurburgring θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν την Jaguar F-Type SVR τις επόμενες 16 εβδομάδες, ξεκινώντας από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο, με το αντίτιμο να ορίζεται στα 295 ευρώ για κάθε άτομο. Αν σας ακούστηκε καλό και σας ενδιαφέρει πραγματικά μια βόλτα με αυτό το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, έχετε ύψος κάτω από 1,95 m, ζυγίζετε κάτω από 100 κιλά και είσαστε πάνω από 18 χρονών, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας πατώντας εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...