Η Opel «πετάει» στη Γερμανία

Σημαντική άνοδο στις πωλήσεις της σημείωσε η Opel τον Μάιο

  • -
  • -

Με αύξηση της τάξης του 26% έκλεισε τον Μάιο η Opel όσον αφορά μια από τις σημαντικότερες αγορές της, τη Γερμανία. Η αύξηση αυτή αναλογεί σε 4.400 αυτοκίνητα επιπλέον, που έστειλαν το συνολικό αριθμό στα 21.260 οχήματα για το μήνα Μάιο.

Η Opel παρέμεινε σε ανοδική τροχιά με την πάροδο του χρόνου. Με πωλήσεις σχεδόν 103.000 επιβατικών αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα πέτυχε αύξηση περίπου 13.250 μονάδων (15%) το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου. Επίσης στο ίδιο διάστημα, το ποσοστό ανόδου της μάρκας ήταν υπερδιπλάσιο από τη συνολική Γερμανική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων. Το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε πάνω από 0,5 ποσοστιαίες μονάδες, αγγίζοντας το 7,4% που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της περιόδου μέσα σε μία πενταετία.

Σε αυτή την αύξηση που σημειώνει η Opel συνέβαλε τα μέγιστα το νέο Astra, που έχει καταφέρει να πουλήσει 26.600 αυτοκίνητα από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, με αύξηση σε σχέση με την ίδια περίοδο της περασμένης χρονιάς που αγγίζει το 30%. Τέλος και όσον αφορά της ελληνική αγορά, η Opel, συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της με μερίδιο που ξεπερνά το 9% για το 5μηνο Ιανουαρίου - Μαΐου 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...