Επίσημη πρώτη του S90 από τη Volvo Σφακιανάκης

Η Volvo Σφακιανάκης έκανε την αποκάλυψη του νέου S90 στην Ελλάδα

  • -
  • -

Η Volvo Σφακιανάκης , στρατηγικός συνεργάτης της Volvo Car Hellas εδώ και 14 χρόνια, παρουσίασε επί ελληνικού εδάφους το νέο Volvo S90. Η παρουσίαση έγινε στο ΤΑΤΟΪ Club στη Βαρυμπόμπη και συγκέντρωσε πλήθος φίλων της μάρκας και της εταιρείας που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο.

Έχοντας επενδύσει συνολικά 11 δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία πέντε χρόνια , προσεγγίζει τη νέα αντίληψη της πολυτελείας με αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες της σύγχρονης αυτοκίνησης, πρώτα με την παρουσίαση του Volvo XC90 και τώρα με το νέο Volvo S90. Το αποτέλεσμα είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν εγγυημένα μια ήρεμη και εκλεπτυσμένη εμπειρία σε κάθε διαδρομή με τεχνολογίες αιχμής και μια high end αντίληψη πολυτελείας που υπόσχονται απόλυτη άνεση , έλεγχο και επιδόσεις, χωρίς κόστος για το περιβάλλον.

Ο Thomas Ingenlath, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Volvo Cars δήλωσε: «Σήμερα  ένα αυτοκίνητο δεν επιτελεί απλά μια λειτουργία , αλλά μεταφέρει και ένα μήνυμα για το ποιος είσαι και ποια η στάση σου απέναντι στη ζωή».

Η Volvo Σφακιανάκης , υποστηρίζει τους χιλιάδες οδηγούς Volvo με αξιοπιστία και επαγγελματική συνέπεια. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της εξασφαλίζει εγγυημένη εμπειρία οδήγησης σε κάθε διαδρομή. Οι εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία άνθρωποι της Volvo Σφακιανάκης προσεγγίζουν την οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς και εργάζονται απρόσκοπτα στα παρασκήνια για να διατηρούν τα αυτοκίνητα Volvo ασφαλή και τους οδηγούς Volvo υπερήφανους να τα οδηγούν.

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales. Μία στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220) και μία στη Θεσσαλονίκη (Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310 586777), ενώ πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...